5 strategii ca să salvezi o relaţie de lungă durată. Descoperă secretele!

Relaţiile de lungă durată au nevoie din cand în când de o mână de ajutor pentru a funcţiona optim, mai ales când monotonia şi rutina pun stăpânire pe ea.

Dacă la început totul este lapte şi miere, iar dorinţa voastră de a vă descoperi este fără margini, odată cu trecerea timpului intervin obişnuinţa şi comoditatea, două elemente care ucid lent, dar sigur, pasiunea din dormitor. Nu permite ca acest lucru să se întâmple şi cu relaţia ta! Iată câteva strategii isteţe care te ajută să salvezi o relaţie de lungă durată.

1. Cum sa salvezi o relatie: Reîmprospătează partidele de sex

De multe ori, toate problemele din cuplu pleacă de la sex, aşa că salvează-ţi relaţia încercând să reîmprospătezi felul în care se desfăşoară momentele voastre de intimitate. Ce ai spune dacă ţi-ai provoca partenerul la o partidă de sex în afara dormitorului şi ai prelua mai des iniţiativa? Chiar dacă nu sunteţi adepţii jucariilor sexuale, întotdeauna poţi găsi lucruri care să le suplinească şi să fie la fel de incitante.

Cu cât încerci să alungi monotonia din cuplu, cu atât ai şanse mai mari să îţi salvezi relaţia şi să îl faci pe iubitul tău să-ţi redescopere latura sexy, obraznică.

2.

Plecaţi în vacanţă departe de casă

Când obişnuieşti să faci zi de zi acelaşi lucru, ajungi într-un punct critic în care plictiseala te determină să cauţi ceva nou în altă parte. Nu şi dacă reuşeşti să pui la punct o strategie prin care previi acest fapt firesc.

Dacă vrei să-ţi salvezi relaţia, ia-ţi iubitul şi plecaţi în vacanţă, departe de casă, unde puteţi face o mulţime de lucruri inedite împreună. Acesta este un mod simplu, dar eficient de a vă redescoperi şi de a ieşi din rutină. Poate fi chiar elementul-cheie care vă ajută să scoateţi relaţia din impas.

3. Cum sa salvezi o relatie: Oferă-i ocazia să-ţi ducă dorul

Dacă ai văzut filmul "Hall Pass", cu siguranţă vei înţelege ce vrem să spunem.

Uneori, pentru a-ţi salva relaţia, trebuie să-i dai partenerului tău ocazia să-ţi ducă dorul. Este de ajuns să îl laşi singur o săptămână, pentru a-l face să te aprecieze şi mai mult decât până acum.

Pleacă la părinţi câteva zile şi lasă-i posibilitatea de a se bucura de câteva momente de libertate. Dacă te iubeşte nu va face ceea ce crezi tu că va face, ci va dormi, probabil va ieşi cu băieţii la bere şi, cel mai important, îşi va testa abilităţile pe PlayStation.

4. Cum sa salvezi o relatie: Surprinde-l cu mici dovezi de dragoste

Faptul că uiţi să-i arăţi partenerului tău cât de mult îl iubeşti poate fi motivul pentru care relaţia voastră se află pe o pantă descendentă.

Nu este nevoie să-i spui de zece ori pe zi că îl iubeşti, dar îl poţi surprinde cu un mic dejun la pat, cu un cadou simbolic, un bileţel de dragoste lipit pe oglinda din baie, bilete la un meci de fotbal sau un joc erotic la care nu se aşteaptă. Nu ai cum să dai greş cu această strategie de salvare a relaţiei.

5. Reinventează jocul "Adevăr sau provocare"

Dă o abordare personală jocului "Adevăr sau provocare" şi îţi poţi salva relaţia de lungă durată mai repede decât crezi. La "Adevăr" ar trebui să menţionaţi pe rând lucrurile care vă plac unul la altul, lucrurile care nu vă plac, ce vă deranjează, cum aţi vrea să fie relaţia voastră, ce credeţi că nu mai funcţionează.
La "Provocare", doar imaginaţia este limita voastră, aşa că vă puteţi provoca să faceţi tot felul de nebunii care să vă ajute la îmbunătăţirea relaţiei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod