5 sfaturi care "intaresc" un cuplu

Chiar si cele mai apropiate cupluri pot constata ca greutatile nenumarate de la serviciu si din familie ii pot epuiza mental si fizic pana la sfarsitul zilei, indepartandu-i astfel de scopul de a fi intimi sexual unul cu celalalt.
Exista mai multi pasi pe care oamenii ii pot urma pentru a depasi astfel de bariere care apar adesea in relatii. Luati in considerare unele dintre sugestiile prezentate in continuare.


Pregatiti o intalnire intima

Planificati dinainte timpul pe care vreti sa-l petreceti doar cu partenerul - cina la restaurantul preferat, urmata de o noapte romantica la hotel au chiar o seara placuta, singuri acasa. Anticiparea si pregatirea pot adesea renaste sentimente de emotie asemanatoare celor de la inceputul relatiei.


Pregatiti atmosfera

Inainte de a merge la culcare, asezati din loc in loc cateva lumanari in dormitor, puneti o muzica romantica, iar daca va plac betisoarele parfumate, aprindeti cateva.
Nu va dati in laturi de la nimic.


Luati-va medicamentele la timp

Multi dinre noi simtim dureri si disconforturi care ne pot restrictiona miscarea si ne pot scoate din "starea de gratie". Aflati in cat timp isi face efectul medicamentul respectiv; fie ca e un antiinflamator, un stimulent al functiei sexuale sau chiar Tylenol, aveti grija sa-l luati conform indicatiilor.


Incercati "una mica"

Nu toate actele sexuale trebuie sa fie evenimente majore, precedate de cina la lumina lumanarilor si trandafiri.
Adesea, o partida scurta - excitanta si rapida - poate fi o variatie picanta. Fie ca e vorba de o intalnire spontana in baie, in timp ce copii se uita la televizor, fie de o scurta intalnire la pranz, acestea au adesea o latura comica si ascunsa care poate fi antrenanta.


Traiti-va fanteziile

Incercati sa-i vorbiti partenerului espre cateva dintre gandurile intime care va excita. Aproape fiecare dintre noi a avut fantezii sexuale, iar explorarea lor impreuna cu partenerul va poate duce la un nou nivel de intimitate.

Informatiile au fost preluate din cartea "Secretele longevitatii: gimnastica mintii, diete, combaterea stresului, sport", de Gary Small, Gigi Vorgan, Iasi, editura Polirom, 2007.


Articole utile:

Vorbiti despre sex?
Motive de despartire: secretele
Flirteaza in cuplu
Cum dormiti asa va iubiti
Cum ajungi la relatia in trei?
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • nu_conteaza pe 8 Oct 2007, 08:39
    intzelegerea 2

    corectez...sa o respecti pentru ca te iubeste si e CU tine, nu e a ta.......

    0
    0

  • lory pe 28 Sep 2007, 10:43
    intelegerea

    multi dintre noi spunem te iubesc insa intr-un cuplu nu e suficient,ca sa poti ramane cu aceasi sclipire in privire in ochi trebuie sa intelegi simtirile persoanei iubite si sa o respecti pt ca te iubeste si e a ta.

    0
    0

  • harabagiu nicoleta pe 24 Iul 2007, 20:55
    comunicare

    In orice fel de relatie trebuie sa existe comunicare,trebuie sa-i spui celui de langa tine ce-ti place sau ce te deranjeaza si atunci,daca nu toate probleme se vor rezolva, macar jumatate se vor rezolva.Da,e un pas catre cel de langa tine sau eu consider o mana intinsa.Dar e mai rau cand tu intinzi doua maini si cel de langa tine nu intinde nici una.

    0
    0

  • nica georgiana pe 24 Iul 2007, 01:29
    parerea mea despre cele 5 sfaturi

    chiar sunt niste sfaturi ff interesante si chiar cred si sper ca vor da rezultate celor care le vor aplica

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod