5 semne că tu îl placi mai mult decât te place el

Te-ai îndrăgostit până peste cap de un tip care pare perfect. Îl placi foarte mult, dar un gând nu îți dă pace: dacă sentimentele nu sunt reciproce? Dacă el nu te place la fel de mult?
Este o situatie trista, insa este mai bine sa stii adevarul decat sa mergi mai departe si apoi sa fii dezamagita.

Exista unele semne care iti arata daca sunteti pe drumul cel bun sau daca in relatia voastra doar tu esti cea care si-a facut planuri de viitor si spera la mai mult. Iata 5 semne ca tu il placi mai mult decat te place el:

Ezita sa discute despre ceea ce simte


Daca nu iti spune niciodata cat de mult te place sau atunci cand vrei sa vorbiti despre sentimente iti da replici de tipul „Nu stiu exact ce simt”, ar trebui sa te ingrijorezi.
Cei mai multi barbati se tem sa-si exprime sentimentele, insa cand sunt cu adevarat indragosti isi vor face curajul sa marturiseasca ceea ce simt. De fapt, gesturile de afectiune sunt vizibile in acest caz si nici nu ai nevoie de prea multe cuvinte.

Incearca sa te schimbe


Ti se pare ca tot timpul te critica, este nemultumit de ceea ce faci si iti gaseste mereu „defecte”? Este un semn clar ca nu te place atat de mult pe cat ti-ai dori si ca de fapt el incearca sa te tranforme intr-o persoana pe gustul lui.
Daca ar fi cu adevarat indragostit, ai auzi in special complimente si cuvinte de alint, nu critici la fiecare pas. Nu doar ca relatia nu are prea multe sanse de reusita, dar in acelasi timp risca sa-ti distruga increderea in tine. Mergi mai departe si cauta-l pe acel cineva care te iubeste asa cum esti si nu vrea sa te schimbe. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod