5 semne că nu te iubeşte

Eşti la începutul unei relaţii şi nu îţi poţi da seama cât este de sincer când vine vorba sentimente? Experţii în dragoste şi sex îţi dezvăluie câteva dintre indiciile care îţi arată că nu te iubeşte şi că pentru el totul se rezumă la sex. Iată care sunt acestea:

Eşti la începutul unei relaţii şi nu îţi poţi da seama cât este de sincer când vine vorba sentimente?

 

Experţii în dragoste şi sex îţi dezvăluie câteva dintre indiciile care îţi arată că nu te iubeşte şi că pentru el totul se rezumă la sex. Iată care sunt acestea:

1. Nu este prea afectuos. Acesta este unul dintre cele mai importante indicii. Un bărbat cu adevărat îndrăgostit nu şi-ar lua mâinile de pe tine o zi întreagă.

Şi aici nu este neapărat vorba de sex, ci de simple îmbrăţişări sau săruturi.

 

Dacă observi că tu eşti cea care iniţiază aproape mereu aceste momente de afecţiune, ar trebui să-ţi pui câteva semne de întrebare.

2. Dacă îţi spune "Numai cu tine vreau să fiu", trebuie să fii atentă.

Întrebarea care ar trebui să îţi apară în minte este "Păi cu cine altcineva? Cu cine ai putea să fii? Şi pâna la urmă, ce înseamnă asta?"

3.

Îţi spune "Vreau să fii mama copiilor mei".

Specialistul în relaţii Jane Greer avertizează că o astfel de declaraţie este adesea rostită într-un moment pasional, dar probabil că a doua zi nici prin gând nu-i trece aşa ceva.

 

Nici după ani întregi de relaţie cei mai mulţi bărbaţi nu sunt atât de deschişi faţă de un subiect atât de sensibil. Cum ar putea fi după numai câteva luni?

4.

Face promisiuni pe care le încalcă.

Dacă tot timpul îţi face promisiuni de genul "Te voi prezenta familiei mele" sau "În seara asta ne întâlnim", şi apoi le încalcă, trebuie să te gândeşti că există un motiv pentru asta.

5. Vorbeşte tot timpul despre viitor, dar viitorul parcă nu vine.

Include prea des acel "vom face", dar nu dă absolut niciun semn că intenţionează cu adevărat să se implice, iar tu eşti blocată în ceea ce nu aţi făcut încă.

 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • clara pe 5 Apr 2011, 21:12
    Subscriu celor scrise de Sebastian

    Nu zau! E o tampenie de articol....stiti asta nu? Daca voi sta la o cafea cu o prietena cred ca am reusi sa scoate un articol (pe aceeasi tema} cu muuult muult mai interesant....ca tot ne dam atotstiutoare in psihologie masculina;) Buun! SUBIECT ok Introducere,cuprins si incheiere: VARZA. Macar straduiti-va sa "scoateti" un articol care citit pe diagonala sa PARA studiat.

    1
    1

  • Iolanda88 pe 5 Apr 2011, 21:10
    Hahaa...

    Dintre toate exemplele...primul este singurul adevarat! Mai exista si barbati care isi doresc care-si doresc copii, o femeie numai a lui...si un viitor frumos. Depinde si cu ce mama de drac te legi la cap! :)))

    3
    0

  • Sebastian pe 5 Apr 2011, 20:58
    Nedumerire

    As ghici ca acesta este un text scris de o femeie. Zic "as ghici" pentru ca vad ca aici nu exista bunul obicei de a semna articolele. Ma rog, detalii. Problema mea este urmatoarea: cine anume a avut geniala idee de a lasa femeile sa scrie despre ce gandesc barbatii? Exista un punct de referinta? Cine scrie genul asta de tampenie pretinde sa aiba ceva studii in domeniul psihologiei masculine? Sau ati angajat-o pe criteriul "hai ca oricum tindem spre site de umor/pamflet, nu mai conteaza inca o aeriana"? V-as ura o brusca scadere de trafic si retragerea advertiserilor, dar stiu ca va exista intotdeauna un public de tute pe care le hraniti cu mizerii de genul. Nici nu stiu de cine mi-e mai scarba, de voi ca scrieti prostii sau de iRealitatea ca le preia. Hai siktir.

    6
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod