5 semne că nu ai încredere în partener

Ai vreodată sentimentul că lucrurile nu merg cum ar trebui în relația ta? Există anumite semne care indică faptul că nu ai încredere în partener. Iată care sunt acestea!

Cum îți dai seama că nu ai încredere în partener


Există atât de multe motive pentru care putem avea probleme de încredere într-o relație. Uneori, problemele provin de la noi și scot în evidență experiențele trecute. Alte dăți, acestea sunt cauzate de o acțiune a partenerului, fie că este vorba de înșelat sau un comportament care ne face să ne simțim ciudat.

1. Ești blocată pe detalii din trecutul partenerului


Relația pare a merge bine și te simți fericită în mare parte. Însă de ce te tot gândești la anumite detalii din trecutul partenerului tău? Te simți confuză atunci când îți aduci aminte anumite situații și încerci să-ți răspunzi la nenumărate întrebări? Este posibil ca anumite lucruri să nu își aibă sensul în raționamentul tău.


2. Nu lași garda jos


Ai încercat vreodată să te gândești de ce nu lași garda jos în fața partenerului? Acest lucru s-ar putea să aibă loc mai ales dacă ai primit anumite critici din partea partenerului și nu vrei să te expui mai mult la această atitudine critică. Încearcă să analizezi dacă există lucruri pe care preferi să nu le spui sau faci dacă partenerului tău este prin preajmă. Este vorba de timidate sau există un motiv mai serios pentru reticența ta?

3. Faci totul singură


Viața pare mai aglomerată și mai obositoare atunci când ai un partener care nu te ajută cu diferite lucruri. Dacă eziți atunci când delegi sarcinile altora, s-ar putea să nu ai încredere în persoanele respective.
Uneori, preferăm să deținem controlul tuturor lucrurilor, însă aceasta este o problemă separată, care poate fi cauzată de o dezamăgire din trecut.

4. Te uiți mereu ce face pe Internet


Dacă ești o consumatoare de social media, vei observa că există tot felul de cupluri în această lume virtuală. Unele persoane își dau tag reciproc aproape la fiecare postare, în timp ce altele interacționează rareori. Indiferent de unde te plasezi pe acest spectru, este corect să spui că dacă te obsedează ce face pe Internet există o problemă.
Iar acest lucru poate proveni de la o problemă de încredere din partea ta.

5. Ai pretenții când vine vorba de prietenii lui


Ca regulă generală, nu îi poți alege prietenii partenerului tău. În orice relație, vei descoperi că îți plac mai mult unele persoane decât altele. Dacă ai o problemă cu anumiți prieteni ai partenerului tău, s-ar putea să îți fie greu să ai încredere în acesta, deoarece te vei gândi la influența pe care o au prietenii lui asupra sa.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod