5 semne că împacărea este posibilă după ce v-ați despărțit

V-ați despărțit de curând și te întrebi ce ar fi mai bine să faci – să treci peste sau să cauți o cale de a fi din nou împreună.
Despartirile pot fi extrem de dureroase. Suferinta venita odata cu ele te poate indemna sa cauti imediat impacarea cu partenerul, cu orice pret. Daca impreuna era bine, iar singura este foarte rau, pare ca exista o singura solutie, nu-i asa?

Ei, bine, parerile sunt impartite. Unele persoane militeaza pentru a trece mai departe si pentru a nu te intoarce niciodata intr-o relatie care s-a terminat. Altele considera ca este in regula sa aiba loc impacarea, in cazul in care contextul este potrivit si sanatos.

Impacarea cu partenerul: 5 semne ca este posibila si sanatoasa


1. Dorinta este prezenta din ambele parti


In primul rand, daca te gandesti la impacarea cu partenerul de care te-ai despartit acum ceva timp, trebuie sa te asiguri ca si el isi doreste acelasi lucru. Pentru ca relatia sa devina din nou armonioasa, este nevoie de dorinta si determinare, atat din partea ta, cat si din partea lui.

2. Nu exista potentiale pericole sau amenintari


Inainte sa iei in calcul o impacare, este esential sa te intrebi daca mediul in care vrei sa te intorci este unul sigur pentru tine. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod