5 semne că e disponibil şi că poate fi cucerit. Află secretele!

Este frumuşel, şarmant şi te cucereşte cu un singur zâmbet, dar oare este disponibil pentru o relaţie? Nimic nu este mai dezamăgitor decât să pui ochii pe un bărbat sexy, să flirtezi cu el şi peste câteva momente să-ţi dai seama că are o parteneră. Cu siguranţă ţi-ai dori să te faci mică, mică şi să dispari din raza lor vizuală cât mai repede.

Din fericire, de acum înainte nu ar trebui să mai treci prin astfel de situaţii stânjenitoare. Descoperă ce semne trădează disponibilitatea sentimentală a unui bărbat şi acţionează "la sigur".

1. Îţi răspunde la flirturi

În momentul în care întâlneşti un bărbat atrăgător şi te gandeşti că l-ai vrea pentru tine, este bine să îl cucereşti treptat, pentru a avea timp să îţi dai seama dacă situaţia este în avantajul tău sau dacă este mai bine să renunţi la planurile tale. Flirtează subtil cu el şi vezi dacă îţi răspunde cu aceeaşi monedă.

În general, bărbaţii nu aşteaptă ca femeile să facă totul, aşa că după ce îi arăţi că eşti interesată de el, va căuta noi modalităţi de a intra în graţiile tale.

Mai exact, va flirta el cu tine. Acest semn îţi arată că este disponibil şi că vrea să te cunoască mai bine.

Dar nu te baza doar pe acest semn, întrucât poate fi înşelator. Ai nevoie şi de alte indicii pentru a-ţi da seama dacă este disponibil şi poate fi cucerit.

2. Încearcă să atragă atenţia asupra lui

Un bărbat singur şi disponibil va încerca întotdeauna să se facă remarcat, să iasă în evidenţă. Prin urmare, alege calea cea mai simplă de a intra in vizorul femeilor: apare în public cu o gaşcă de prieteni, râde zgomotos, face gesturi ample, îşi verifică des telefonul (pentru a lăsa impresia că este căutat) şi întoarce capul după fiecare reprezentantă a sexului frumos.

Este destul de "disperat" dacă ajunge să procedeze astfel, ceea ce înseamnă că este vulnerabil şi îşi doreşte cu tot dinadinsul să aibă o parteneră.
Acţionează rapid şi prinde-l în mrejele tale.

3. Se dichiseşte exagerat

Parfumul lui se simte de la o poştă, părul este perfect aranjat cu gel, camaşa îi vine ca turnată, dar cu toate acestea bărbatul pe care ai pus ochii continuă să se dichisească. Îşi trece mereu degetele prin păr, îşi aranjează tacticos gulerul de la cămaşă, duce des mâna la curea şi îşi atinge faţa. Această dorinţă exagerată de a arata impecabil este un semn că este singur, disponibil şi gata să se lase cucerit. Nu ezita să-l abordezi.

4. Postează poze sexy cu el la sală

Dacă ai avut ocazia să cunoşti un tip şi ai reuşit să te împrieteneşti cu el pe Facebook, cu siguranţă ai putut descoperi o mulţime de lucruri despre persoana lui.
Chiar dacă nu a precizat cum stă cu dragostea, poţi deduce acest lucru din fotografiile pe care le postează. În general, bărbaţii singuri şi disponibili postează frecvent poze cu ei la sală, cu muşchii la vedere, sau poze de la petreceri, în care apar doar alături de amici de-ai lor. Nu ar strica să-l abordezi şi să iniţiezi războiul de cucerire.

5. Se fâstâceşte în faţa ta

Analizează cu atenţie limbajul corpului unui bărbat. Dacă acesta se fâstâceşte în prezenţa ta, are o voce înceată şi răguşită, se bâlbâie, îi transpiră palmele, se înroşeşte, nu poate menţine un contact vizual cu tine, nu îşi găseşte locul pe scaun şi face gesturi usor stupide, este clar că este disponibil şi dornic să fie cucerit.
Este suficient să-i şopteşti o vorbă la ureche şi va fi topit după tine.

 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • roxanel pe 9 Aug 2013, 14:02
    disponibil

    cand e vorba de dragoste sau responsabilitati nicicare...lololololol

    1
    0

  • Adi pe 9 Aug 2013, 14:00
    ;)

    cand e vorba de sex toti suntem disponibili :))

    3
    0

  • roxanel pe 9 Aug 2013, 14:00
    disponibil

    poate chiar sa uite in acele momente ca are vreuna...lololololololol

    0
    0

  • ileana pe 9 Aug 2013, 11:01
    disponibil

    barbatu-i tot barbat, daca filtrezi cu el nu se da anapoi chiar daca are o partenera

    3
    1

  • roxana pe 9 Aug 2013, 08:47
    Disponibil...eu cred ca NEEDUCAT

    sau cum se spune , "prost crescut"...Sa atragi atentia asupra ta, vorbind tare, gesticuland, fiind strident in general , asta inseamna conform normelor de conduita , comportament civilizat in societate . Si nu are legatura cu a fi sau nu disponibil pentru cineva. Alt articol care nu are ce cauta pe EVA...!!!! Pacat..!!

    5
    0

  • roxanel pe 9 Aug 2013, 07:34
    disponibilitate

    daca chiar e disponibil pentru tine vei afla, daca nu va fi mereu ocupat. in general un barbat cucereste el si o femeie trebuie sa fie cucerita , nu are rost sa dai in penibil inversand rolurile. in general daca un barbat doreste ceva, o femeie nu trebuie sa faca ceva, altfel poate deveni tinta ironiilor si mizeriilor acestor masculi imbibati in hormoni de proasta calitate.

    3
    0

  • roxanel pe 9 Aug 2013, 06:22
    disponibilitate

    poate fi disponibil pentru oricine si oricate

    1
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod