5 motive pentru care bărbații își pierd interesul într-o relație

5 motive pentru care bărbații își pierd interesul într-o relație

Fie că este vorba despre moștenirea genetică sau despre influențele din jur, bărbații ajung să își piardă interesul într-o relație atunci când partenerele lor se așteaptă cel mai puțin.
Mai mult, pentru a evita certurile si reactiile "patimase" ale iubitelor sau sotiilor, barbatii aleg sa nu le impartaseasca deschis aceasta problema, ci sa le dea de inteles prin gesturi, comportamente si indiferenta. Desi in prima instanta orice femeie tinde sa arunce toata vina acestui esec asupra partenerului, de cele mai multe ori motivele sunt legate de ceea ce iubitele lor fac sau mai bine zis de lucrurile pe care nu le fac, dar carora barbatii de langa ele le simt lipsa.

Iata care sunt cele 5 cele mai frecvente motive pentru care barbatii ajung sa isi piarda interesul intr-o relatie:


S-a indragostit de altcineva - unul dintre cele mai plauzibile motive


Simti ca te-ai indragostit iremediabil de iubitul tau si te astepti ca sentimentele lui sa fie in acord cu ale tale, mai ales ca sunteti impreuna de cel putin un an.

Ei bine, afla ca trainicia unei relatii si implicarea unui barbat nu depind de timpul petrecut impreuna, dimpotriva, acesta poate fi un dusman redutabil daca inca nu ai descoperit calea sigura catre sufletul partenerului tau.
Imi vei spune ca odata ce tu simti ca lucrurile o iau la vale nu iti cauti pe altcineva, ci incerci sa salvezi relatia. Intr-o astfel de situatie barbatul va gandi pragmatic, preferand sa se fereasca de complicatii.  

In special cand e tanar, nu are disponibilitatea de a-si pierde vremea, mai ales daca incepe sa simta ca nu esti femeia langa care vrea sa se trezeasca si peste 10 ani, iar femeia pe care a cunoscut-o recent pare perfecta. In aceasta situatie, tot ce poti face este sa il lasi sa plece si sa nu uiti ca lacrimile si depresia nu il vor intoarce la tine.

Si-a pierdut increderea in tine


Alaturi de dragoste si respect, increderea reprezinta un aspect important intr-o relatie care sa implineasca ambii parteneri.
Chiar daca barbatii pot fi mai superficiali decat femeile, atunci cand simt ca merita, stiu sa iubeasca si sa se implice mai mult decat ti-ai putea imagina si o fac in felul lor, dictat de cromozomul Y. Asadar, daca l-ai lasat balta pentru o sedinta de spa, nu stii sa il asculti fiind prea distrasa de problemele tale, fii sigura ca se va simti dezamagit, va cauta in alta parte suportul de care are nevoie, iar tu vei pierde un important capital de incredere. Si ca sa daramam inca un mit, este bine sa stii ca sexul din prima seara nu este recomandat daca intentionezi sa ai o relatie de durata.
Barbatilor le place misterul si nu vor ramane niciodata cu femeile usoare. Atunci cand vor vrea sa intemeieze o familie, vor cauta ceva diferit, care sa le inspire incredere. Citește continuarea pe divahair.ro

divahairro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod