5 metode ca să te răzbuni după ce te-a părăsit

Te-a părăsit şi ai rămas cu o dorinţă "criminală" de răzbunare? Ei bine, nu trebuie să pui în practică planuri diabolice, ci numai să apelezi la câteva mici trucuri ca să treci mai uşor peste, dar în acelaşi timp să-i arăţi ce a pierdut.
Te-a părăsit şi ai rămas cu o dorinţă "criminală" de răzbunare? Ei bine, nu trebuie să pui în practică planuri diabolice, ci numai să apelezi la câteva mici trucuri ca să treci mai uşor peste, dar în acelaşi timp să-i arăţi ce a pierdut.

Iată câteva metode să te răzbuni că ai fost părăsită:

Arată fenomenal!


După o depărţire, femeile ori sunt "la pământ", ori sunt extrem de motivate să meargă mai departe, iar primul pas este de cele mai multe ori o schimbare radicală de look. A doua variantă este evident cea mai bună! Ca să te simţi mai bine, dar să-i arăţi indirect că a greşit când a renunţat la tine, investeşte într-o schimbare senzaţională.


Scapă de kilogramele în plus care te deranjează, dacă este cazul, mergi la sală pentru tonifierea şi conturarea corpului, adoptă o nouă tunsoare sau schimbă-ţi culoarea părului. O vizită la o cosmeticiană foarte bună, care să-ţi redefinească sprâncenele sau să-ţi revitalizeze tenul printr-un tratament senzaţional, este . De asemenea, ar fi ideal să-ţi reevaluezi garderoba şi să-ţi alegi un stil mai sexy şi adecvat persoanlităţii tale.

Ignoră-l!


Cel mai dureros pentru un bărbat care a părăsit este să fie total ignorat de cea pe care a părăsit-o. Chiar dacă este greu din partea ta să faci asta, este perfect dacă ai putea să nu-l bagi absolut deloc în seamă.
Dacă rămâneţi amici şi eşti nevoită să discuţi cu el, replicile reci şi formale îl vor enerva la culme!

Fă-l gelos!


Foarte multe femei au tendinţa de a sări într-o nouă relaţie tocmai pentru a-şi vindeca rănile unei relaţii eşuate şi mai ales după ce au fost părăsite. Dar nu este tocmai o idee bună, pentru că poţi lua decizii greşite, care te pot face să suferi la fel de mult.

Dar ca să-l faci uşor gelos pe fostul, apelează la flirturi inocente, zâmbete împărţite altor bărbaţi, mai ales dacă faceţi parte din acelaşi grup de prieteni. Nu uita că toate acestea trebuie să fie foarte subtile.
Le va observa, cu siguranţă.


Adio telefoane, Facebook şi mesaje


Dacă erai obişnuită să-l cauţi tot timpul pe una dintre aceste medii, este cazul să renunţi. Ca să-l uiţi mai uşor este indicat să-l scoţi pentru o vreme din lista ta de prieteni pe Facebook şi să eviţi să-l suni sau să-i trimiţi mesaje. Singurul mesaj pe care trebuie să-l transmiţi, dar fără să-l contactezi, este că ai trecut peste ceea ce s-a întâmplat!

Găseşte-ţi un hobby foarte sexy


Ce-ai zice să te apuci de karting? Sau tir cu arcul? Noile pasiuni te ajută să treci mai uşor peste un eşec în dragoste. Iar dacă alegi să faci ceva ce fostul tău iubit nu credea că vei face vreodată, loveşti două ţinte dintr-o singură încercare.


De asemenea, dacă faci ceva ce nu ai reuşit să faci în timpul relaţiei voastre, dar despre care aţi vorbit des, cum ar fi de exemplu, să-ţi cumperi o maşină sau să sari cu paraşuta sau să pleci într-o exercusie senzaţională, îi arăţi că eşti puternică şi că nici nu ştie ce a pierdut!
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • amelia pe 14 Dec 2011, 17:21
    nu e razbunare

    nu, eu nu cred ca e razbunare si nici nu vreau sa ma razbun....imi pare sa fie niste moduri de a uita ceea ce a fost si a te concentra la altele. Foarte bun articol))

    0
    0

  • MELI pe 13 Nov 2011, 21:43
    ...

    razbunarea este arma prostului,,!!iubesc si totusi dupa o relatie de aproape 2 ani ma parasit fara un motiv concret,vb suntem amici si sincer cred ca nu e necesar sa il faci gelos sau sa il ignori caci asa bn cum ar putea functiona,la fel de bn ai putea sal indepartezi definitiv de tine ceea ce este mult mai dureros!!

    0
    12

  • dana pe 11 Nov 2011, 22:46
    5 metode sa te razbuni cand esti parasita

    sunt f.f.f. bune metodele,nu trebuie sa disperam mai sunt barbati inca nu sunt pe cale de disparitie

    12
    0

  • giculai pe 11 Nov 2011, 14:46
    mda

    in loc sa treci peste, stai ca proasta si gasesti metode prin care sa-i dai de inteles ca inca nu te-ai impacat cu situatia. very smart indeed

    7
    7

  • allinna prd pe 10 Nov 2011, 21:38
    :)

    chiar am sa tin cont de aceste sfaturi pt ca tocmai am iesit dintr-o relatie de 2 ani si imi este destul de greu sa-l uit.

    8
    2

  • Dyutza_003 pe 9 Nov 2011, 15:03
    ...

    Imi place articolul, ff bine expuse ,,metodele de razbunare." Asa si este.

    23
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod