5 lucruri pe care să le faci împreună cu partenerul tău în fiecare lună

O relație fericită și de durată necesită implicare din partea ambilor parteneri. Uităm destul de repede acest lucru, mai ales când ne cuprinde agitația de zi cu zi.
De aceea, este necesar să acorzi mai mult timp relației tale, iar unele activități sunt excelente pentru a te apropia de persoana iubită. Iată ce ar trebui să faceți împreună în fiecare lună:

Călătoriți

Zilele devin plictisitoare atunci când rutina pune stăpânire pe viețile noastre. Chiar dacă nu este posibil să faceți călătorii majore în fiecare lună, asta nu înseamnă că nu puteți ieși din mediul vostru obișnuit, cu mici escapade în afara orașului. De exemplu, un weekend petrecut în alt oraș, o vizită la prieteni sau la rude din altă localitate sau o masă la un restaurant aflat în afara orașului vostru.
Toate aceste micro-aventuri sunt perfecte pentru a vă reaminti că viața este plină de posibilități și are multe de oferit, iar voi doi sunteți o echipă și le descoperiți împreună.

Socializați singuri

Este foarte plăcut să petreceți timp împreună, cu rudele și prietenii. Dar la fel de important este să aveți fiecare propriile relații de prietenie care să nu implice partenerul. Altfel spus, nu este neveoie ca iubitul tău să participe la aniversarea prietenei tale, mai ales dacă nu este încântat de idee. Pe lângă faptul că vă întărește relația, obiceiul de a va implica fiecare în activități independente vă oferă și acel respiro de care aveți nevoie pentru a nu vă plictisi unul de altul.

Organizați o cină romantică

Seară de seară, când ajungeți acasă de la serviciu, cina este o masă ca oricare alta. Sunteți obosiți și nu aveți prea multă energie pentru a discuta și a socializa.
De aceea este necesar ca cel puțin o dată pe lună să organizați o cină romantică, doar pentru voi. Puteți mânca și discuta pe îndelete, fără să fiți presați de timp. Fie că mergeți la un restaurant sau gătiți acasă, acest obicei vă va ajuta să mențineți vie acea scânteie care v-a adus împreună încă de la început.

Dăruiți-vă cadouri

Nu este nevoie să vă faceți cadouri scumpe și să vă dați bugetul peste cap. Dar mici atenții oferite în fiecare lună au capacitatea de a vă binedispune. De exemplu, poți cumpăra o sticlă cu vinul lui preferat, ciocolata care știi că îi place cel mai mult sau un mic suvenir de la magazinul din drum spre casă, fără să ai neapărat un motiv anume.
Aceste mici gesturi aduc momente de bucurie și îi amintesc partenerului tău că te gândești la el.

Încercați ceva nou

În fiecare lună, încercați o nouă activitate care să vă scoată din acea stare de rutină și plictiseală care poate cuprinde pe oricine. Nu este necesar să faceți lucruri care să vă coste mult sau pentru care trebuie să va dați programul peste cap. De exemplu, puteți încerca o drumeție pe munte, un concert la o trupă care ajunge în orașul vostru, o expoziție de artă etc. În acest fel veți acumula noi experiențe, veți construi amintiri și clipe de neuitat împreună.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod