5 lucruri pe care cuplurile nu ar trebui să le posteze pe rețelele de socializare

Dragostea e uimitoare. Atunci când găsești acea persoană care te face să te simți în al nouălea cer, care îți înțelege toate glumele și te ajută să vezi lumea într-o lumină mai bună în fiecare zi, poate simți nevoia să împărtășești toate acestea cu cei peste 900 de "prieteni" de pe Facebook.
Dar nu este cazul... Înainte de a posta zeci de selfie-uri alături de iubitul tău, declarații de dragoste, fotografii în care vă sărutați sau mesajele pe care vi le trimiteți este de preferat să te gândești foarte bine la ceea ce faci.

Iată câteva dintre lucrurile pe care cuplurile nu ar trebui să le împărtășească pe rețelele de socializare:

Statusuri în care vă faceți declarații de dragoste


Atunci când iubești, îți vine să strigi cât poți de tare și să-ți exprimi sentimentele fără să stai pe gânduri. Iar mesajele pline de romantism pe care le pui pe Facebook ți s-ar putea părea o idee bună.
Până la urmă, de ce să nu împărtășești ceea ce simți cu prietenii tăi de pe rețelele de socializare? De fapt, studiile au arătat că persoanele care distribuie prea multe detalii despre relațiile lor amoroase pe rețelele de socializare sunt adesea în căutarea validării, își doresc ca relația să fie acceptată și nu înseamnă neapărat că sunt mai fericite. Exprimă-ți sentimentele în privat, în loc să-ți pui sufletul pe tavă și să-l "servești" în prezența sutelor sau miilor de oameni care te urmăresc pe rețelele de socializare.

Mesajele pe care vi le trimiteți


Fie că este vorba de un simplu "Mi-e dor de tine" sau o glumă pe care doar voi doi o înțelegeți, nu posta niciodată o captură de ecran cu conversațiile voastre. Nimeni nu trebuie să știe cum vă alintați voi doi, cat de mult va scrieti sau ce glume faceți.
Sunt detalii care au mai mult farmec dacă rămân între voi.

Reproșuri


Iar a lăsat vasele murdare în chiuvetă sau nu și-a pus rufele în coș? Oricare ar fi nemulțumirile tale legate de viața în doi, nu este cazul să le știe întreaga lume. Astfel de mici conflicte apar în orice relație, prin urmare nu e nimic nou sub soare și nici ceva deosebit de interesant. Nu doar că îi vei plictisi pe cei care te urmăresc pe rețelele de socializare, dar riști să-ți umilești partenerul de viață, care se va simți pus la colț. Rezolvați problemele de cuplu între patru ochi, în niciun caz pe rețelele de socializare.

Prea multe poze cu voi doi


O fotografie cu voi doi este drăguță. Două fotografii sunt OK.
Dar toată colecția de imagini pe care le aveți împreună de când v-ați cunoscut și până în prezent este în mod sigur prea mult. Nu este indicat să postați o mulțime de fotografii cu voi doi, în toate ipostazele posibile. De asemenea, imaginile în care vă sătutați sunt destul de intime și nu ar trebui să ajungă pe rețelele de socializare. 

Selfie-uri din pat


Nu cu mult timp în urmă a existat un trend cel puțin bizar: acela de a posta pe rețelele de socializare selfie-uri din pat, imediat după o partidă de sex. Deși și-a pierdut din popularitate, această practică dificil de înțeles încă mai persistă.
Există extrem de multe motive pentru care nu ar trebui să faci asta niciodată. Ceea ce faceți în dormitor trebuie să rămână între voi doi și în niciun caz nu ar trebui să postezi imagini sau detalii despre viața ta sexuală.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod