5 gesturi interzise ca să nu te creadă o femeie uşoară. Ce să nu faci!

Eşti îndrăgostită până peste cap şi ai face orice pentru cel pe care ai pus ochii? Ai grijă ce faci, pentru că unele gesturi l-ar putea determina să creadă că nu eşti tocmai genul de femeie alături de care vrea să-şi petreacă viaţa.
Eşti îndrăgostită până peste cap şi ai face orice pentru cel pe care ai pus ochii? Ai grijă ce faci, pentru că unele gesturi l-ar putea determina să creadă că nu eşti tocmai genul de femeie alături de care vrea să-şi petreacă viaţa.

Chiar dacă par dispuşi să ajungă din prima clipă în dormitor cu majoritatea femeilor cu care flirtează, la capitolul relaţii serioase bărbaţii caută cu totul altceva. Iată ce gesturi să eviţi, ca să nu te creadă o femeie uşoară:

Fără sex la prima întâlnire


Este o regulă esenţială, indiferent de cât de mult eşti atrasă de el. Chiar dacă va fi cu siguranţă încântat, relaţia voastră s-ar putea transforma într-una bazată numai pe sex, fără şanse de evoluţie.

Nu flirta cu toţi bărbaţii


Chiar dacă tu o faci de dragul distracţiei, flirtul cu toţi bărbaţii care îţi ies în cale la o petrecere, de exmplu, l-ar putea determina pe cel pe care îl iubeşti să creadă că eşti dispusă să faci mult mai mult de atât.

E OK dacă vrei să-l faci puţin gelos, dar e foarte important să fii subtilă şi mai ales, să nu exagerezi.

Imaginea ta este extrem de importantă


Aşa cum bine se ştie, prima impresie este esenţială, iar primele voastre întâlniri, fie că e vorba de întâlniri romantice sau de grup, au un rol extrem de important în felul în care te va percepe el apoi. Iar stilul vestimentar este primul element care iese în evidenţă.

Prin urmare, evită hainele extrem de decoltate, scurte sau mulate, care te fac să arăţi nu tocmai decent. Poţi fi extrem de sexy şi fără să arăţi tot. Pe de altă parte, lasă-l să-şi pună imaginaţia la lucru!

Nu te grăbi


De teamă că l-ar putea pierde pe cel pe care îl iubesc, numeroase femei apelează la tehnica "expertului în pat". Este perfect în regulă să ai o minte deschisă şi să experimentezi cât mai multe tehnici, poziţii şi practici sexuale, dar nu este indicat să faci asta în primele voastre clipe de amor.

Pe lângă faptul că îl poţi speria de-a dreptul, ca să vă bucuraţi amândoi de fanteziile voastre sexuale trebuie să fiţi complet relaxaţi şi asta cu siguranţă este imposibil în primele nopţi de dragoste.

Nu jongla


Dacă ai o relaţie care nu prea mai merge, este cazul să-i pui punct înainte de a intra în alta, chiar dacă eşti îndrăgostită până peste cap de altcineva. Nu jongla cu relaţiile şi cu sentimentele oamenilor pentru că în final şi tu vei avea de suferit.

Nu vei mai fi privită cu ochi buni, mai ales dacă faceţi cu toţii parte din acelaşi grup de prieteni.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod