5 detalii despre relaţia ta pe care să le ţii secret

Știm toate. Ne place să vorbim despre absolut orice, oricând și uneori seara de bârfă cu prietenele este poate chiar cea mai bună terapie și relaxare.
Dar indiferent câtă plăcere ne face să le povestim fetelor despre micile nimicuri din relație care ne fac fericite sau nefericite, sunt anumite lucruri care trebuie ținute sub preș. Există un mare „NU” deasupra intenției de sinceritate excesivă. Și nu este vorba de vulnerabilitate. Pur și simplu uneori se poate să facem mai mult rău decât bine. Te-am pus pe gânduri?

Uite câteva din lucrurile despre care nu trebuie să vorbim niciodată când suntem într-o relație.


Detalii despre intimitatea voastră

Sexul nu ar trebui să fie un domeniu al tabuurilor, în mod clar. Dar asta nu înseamnă că a toca cu prietena absolut fiecare detaliu al vieții  „de sub cearșaf” este o idee bună. 
Este aproape un act de trădare al intimității voastre de cuplu dacă prietenele tale știu lucruri despre cât de des faceți asta, cum obișnuiește el să te satisfacă sau cât de dotat este.
Deliciul intimității.
 

Detalii despre problemele cu banii

Trăim într-o societate unde problemele cu banii sunt, conștient sau inconștient, responsabilitatea bărbatului. Dacă tu te vaiți de dimineața până seara cum el nu aduce destui bani în casă, prietenele tale în mod clar îl vor percepe ca pe un pierde-vară care nu te merită. Și ele nu știu ce știi doar tu despre el.

Detalii despre certurile voastre

Fetele întotdeauna vor ține cu tine. Mai ales dacă ești nervoasă le vei povesti astfel încât iubitul va părea un mic monstru care este nedrept cu tine.
Ele probabil nu știu alte situații în care el tu l-ai enervat pe el și pe care normal că nu simți nevoia să le împărtășești. În plus, chiar dacă ai impresia că o altă opinie decât a ta te poate ajuta într-o ceartă, conflictele ar trebui rezolvate cu multă răbdare apelând la comunicarea cu el.
 

Ceea ce te roagă să ții secret

Aici aproape că nu mai este nevoie de explicații. E important să nu trădezi încrederea iubitului tău care simte nevoia să îți spună lucruri pe care vrea doar tu să le știi.
Pănă la urmă, el este într-o relație doar cu tine. Nu cu tine și gașca ta.


Defectele lui

Poate din când în când iubitul tău își arată latura sensibilă și fața de bărbat puternic este pusă doar când iese din casă. Și așa trebuie să fie. Povestind despre defectele iubitului, oamenii din jurul tău îl vor privi diferit și poate cu mai puțin respect.
adnana-costandache
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod