4 trucuri pentru a deveni o expertă în sex. Descoperă secretele!

A fi expertă în sex nu înseamnă să ai talent de contorsionistă sau să stăpâneşti perfect poziţiile din Kama Sutra, ci mai degrabă să fii bine informată şi să ai atitudinea şi dezinvoltura unei feline sălbatice aflată în sezonul de împerechere.
A fi expertă în sex nu înseamnă să ai talent de contorsionistă sau să stăpâneşti perfect poziţiile din Kama Sutra, ci mai degrabă să fii bine informată şi să ai atitudinea şi dezinvoltura unei feline sălbatice aflată în sezonul de împerechere. Când stăpâneşti arta amorului trupesc, aduci bucurii imense partenerului tău, dar şi ego-ului personal.

Cu siguranţă visezi la ziua în care să-l faci pe iubitul tău să tremure de plăcere şi să se rostogolească prin pat, încercând să-şi recapete răsuflarea după ce i-ai oferit cele mai intense senzaţii orgasmice. Odată ce eşti pregătită să devii o adevărată expertă în sex, pune în practică câteva trucuri care să îţi scurteze călătoria spre acest statut cu care puţine femei se pot lăuda.

1. Trucuri pentru a fi expertă în sex: Explorează-ţi latura sexuală


Ştii de ce orgasmul întârzie să apară câteodată? Pentru că nu eşti cu adevărat conectată la propria ta sexualitate. Până nu îţi descoperi această latură a fiinţei tale şi nu capeţi o uşurinţă în a o dezlănţui, nu vei te vei simţi niciodată "bună la pat". Sexul reuşit este mult mai mult decât contact fizic şi stimulare mecanică, el angrenează şi receptori psihologici esenţiali pentru trăiri erotice intense.

Când eşti singură, gândeşte-te la lucrurile, situaţiile, cuvintele şi gesturile care te excită. Odată ce intri într-o dispoziţie sexuală, atinge-te în zonele erogene şi concentrează-te pe senzaţiile care se nasc. Cunoaşte-ţi propriul trup şi află-i nevoile, asumă-ţi dorinţele şi mândreşte-te cu energia ta sexuală.

Când faci dragoste cu iubitul tău, comportă-te de parcă, în sfârşit, poţi să primeşti satisfacţia după care râvneşti când nu e lângă tine. Înfruptă-te cu sete din tot ce îţi poate oferi, entuziasmul tău îl va face să se simtă în pat cu o expertă a sexului, care ştie ce vrea şi poate să ducă un bărbat pe culmile extazului.

2. Bucură-te de sex cu pofta cu care mănânci ciocolată


Când mănânci acasă o prăjitură cu ciocolată delicioasă, după o perioadă de dietă, pofta cu care o savurezi este molipsitoare pentru cei din jurul tău. Se vede cum plăcerea culinară te învăluie, iar starea ta de extaz devine contagioasă.

Aceeaşi atitudine o are o expertă în sex, atunci când se află în pat cu un bărbat: se comportă cu trupul lui de parcă ar fi cea mai apetisantă ciocolată din lume, "devorându-l" ca o leoaică înfometată, care a prins o pradă proaspătă. Atitudinea şi spontaneitatea ta contează mai mult decât orice tehnică de stimulare recomandată prin reviste.

3. Simte-te sexy şi confortabil în pielea ta


Oricât de mult ai diversifica poziţiile sexuale şi te-ai strădui să faci un sex oral ca la carte, până nu va simţi el că te simţi excelent în pielea ta, nu vă veţi bucura de momente erotice ca-n filme. Oamenii nu au parte de sex prost pentru că nu există destulă lubrifiere sau erecţia nu este suficient de tare, ei se simt lamentabil în pat pentru că nu simt acele vibraţii sexuale care transmit creierului că experienţa este una reuşită.

Poţi să îţi auto-induci o percepţie de sine pozitivă cu ajutorul unei lenjerii intime care să te avantajeze. Şi pentru el va fi o stimulare vizuală puternică!

4. Trucuri pentru a fi expertă în sex: Reinventează-te permanent


Fii mereu surprinzătoare, dacă vrei ca iubitul tău să te considere expertă în sex. Dragostea carnală este incitantă când creierul percepe mereu alţi stimuli. Leagă-l la ochi, vorbeşte murdar, cumpără cătuşe, intră în pielea unor personaje, fă orice poate să ridice nivelul de entuziasm de ambele părţi, pentru partide de sex mereu intense şi satisfăcătoare.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod