Iubire

4 reguli în dragoste pe care nu trebuie să le încalci niciodată

Viaţa ar fi mai puţin problematică dacă am avea o listă cu răspunsuri la care să apelăm atunci când trebuie să ieşim din situaţii dificile.
Iată câteva secrete pentru a avea o relaţie armonioasă şi durabilă:

Nu poţi obliga pe cineva să te iubească


Oamenii nu sunt obligaţi să răspundă cu iubire la iubire. Cu greu ai putea să iubeşti pe cineva care are capul în nori şi pe care nu îl placi, doar pentru că e îndrăgostit de tine, nu? Trebuie să tratezi sentimentele şi alegerile celorlalţi cu respect şi trebuie să te îmbunătăţeşti ca om. Apoi, persoana a cărei inimă vrei să o câştigi va decide singură dacă eşti demn sau nu de sentimentele ei.


Dacă eşti iubită, vei simţi asta


Toată lumea are cel puţin o idee despre modul în care ar vrea să fie tratată. Vei observa cu siguranţă că dacă cineva lasă totul pentru tine, petrece mult timp în compania ta, te respectă şi îi pasă de ceea ce simţi. Dacă partenerul tău pare că nu are timp pentru tine, este un motiv în plus să analizezi bine situaţia şi să nu îi mai găseşti scuze.

Trebuie să te iubeşti pe tine pentru a putea iubi pe altcineva


Să te iubeşti pe tine nu e o formă de egoism, ci reprezintă respectul pentru dorinţele şi sentimentele tale. Înseamnă că nu te vei trăda niciodată pentru plăceri îndoielnice sau pentru a mulţumi pe cineva neimportant.
Iubirea îţi permite să te salvezi şi să acţionezi cu demnitate în orice situaţie. Dacă ştii cum să te iubeşti, vei putea să îi tratezi şi pe ceilalţi cu dragoste şi respect, iar cel mai important lucru este că nu îi vei cere niciodată partenerului să facă ceva împotriva voinţei lui.

Nu te întoarce niciodată la o persoană care nu te mai iubeşte


Aceasta este o greşeală comună. Oricât de crud ar suna, nimeni nu este obligat să te iubească pentru totdeauna, indiferent dacă aveţi trei copii împreună sau aţi construit un palat amândoi.
Şi dacă s-a întâmplat ca sentimentele să dispară, gândeşte-te la ce e mai bun: pune capăt vechii poveşti şi începe una nouă!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod