4 reguli esențiale pe care nu ar trebui să le încalci niciodată în dragoste

Viața ar fi mult mai ușoară dacă am avea o foaie cu răspunsuri care să ne spună ce să facem în situații dificile. Spre exemplu, în dragoste, există 4 reguli esențiale pe care nu ar trebui să le încalci!
Există câteva secrete despre cum să faci ca relația ta să fie una armonioasă și de lungă durată. Iată care sunt:

Nu poți forța pe cineva să te iubească


Oamenii nu sunt obligați să îți răspundă cu iubire la iubire. Cum ai putea să iubești pe cineva care este îndrăgostit nebunește de tine dacă nu îți place acea persoană?

Trebuie să tratăm sentimentele și alegerile altora cu respect. Tot ce poți face tu este să devii mai bun/ă. Atunci, persoana a cărei iubire încerci să o câștigi va decide singură dacă ești demn/ă de dragostea ei.


Dacă ești iubit/ă, vei simți asta


Toată lumea are o idee despre cum arată dragostea și ce înseamnă un comportament iubitor, grijuliu și afectuos. Cu siguranță vei observa dacă cineva e diferit (în sensul bun), petrece mult timp cu tine, te respectă și îi pasă de sentimentele tale, indiferent ce s-ar întâmpla.

Dar, dacă partenerul tău nu are niciodată timp pentru tine, este un motiv serios să arunci o privire asupra situației și să nu-i mai găsești scuze.

Poate te interesează și: Impactul emoțiilor asupra sănătății.

Frica și stresul sunt cele mai periculoase
 

Trebuie să te iubești pe tine pentru a putea iubi pe altcineva


Iubirea de sine nu înseamnă egoism, înseamnă respect pentru dorințele și sentimentele tale. Înseamnă că nu te vei trăda niciodată de dragul plăcerilor îndoielnice sau de dragul cuiva. Iubirea față de tine te salvează și te determină să acționezi cu demnitatea în orice situație.

Dacă știi să te iubești, vei trata și alte persoane cu dragoste și respect și nu-i vei cere partenerului/ei de viață să facă ceva împotriva voinței lui.


Nu te agăța de cineva care nu te mai iubește


Aceasta este o greșeală obișnuită. Oricât de crud ar părea, nimeni nu este obligat să te iubească pentru totdeauna, indiferent dacă aveți trei copii împreună sau ați construit un palat încrustat cu diamante amândoi.

Și, dacă se întâmpla ca iubirea să dispară, trebuie să te gândești la ce este mai bine de făcut. Să pui capăt vechii povești și să începi una nouă sau să te impui în fața cuiva, obligându-l să stea lângă tine toată viața?
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod