4 motive pentru care eşti judecată de bărbaţi pentru comportamentul tău sexual

Te-ai gândit vreodată că, la începutul unei relaţii, poţi fi judecată de bărbaţi pentru comportamentul tău sexual, mai mult decât prin prisma altor trăsături ale tale?
Te-ai gândit vreodată că, la începutul unei relaţii, poţi fi judecată de bărbaţi pentru comportamentul tău sexual, mai mult decât prin prisma altor trăsături ale tale? Când un bărbat devine interesat de o relaţie cu o femeie, acesta se concentrează prioritar pe semnalele sexuale pe care aceasta le transmite.

Conştient sau nu, bărbaţii etichetează femeile cu care intră în contact în funcţie de mesajele pe care acestea le trimite. Problema intervine atunci când urmaşii lui Adam decodifică eronat informaţiile primite, în special din comportamentul sexual al potenţialei partenere. Vezi de ce poţi să fii percepută greşit, fără să îţi dai seama!

1. Bărbaţii confundă dezinvoltura cu moravurile uşoare

Tu eşti o femeie expresivă, în deplină armonie cu propria sexualitate şi ştii ce vrei de la un bărbat. Ai ajuns la vârsta potrivită pentru a-ţi manifesta farmecele fără cenzură, aşa că nu te temi să faci glume cu substrat sexual sau să mărturiseşti liber care îţi sunt preferinţele erotice, atunci când flirtezi cu un tip.

Problema este că puţini bărbaţi ştiu să facă diferenţa dintre o femeie dezinvoltă, încrezătoare în sine şi una cu moravuri uşoare, care cedează oricărui bărbat care o curtează. Iată de ce este bine să reţinută când interacţionezi prima oară cu un bărbat şi să laşi o aură de mister să te înconjoare. Jocul de-a inabordabila poate să ajute câteodată în flirtul cu un bărbat care îşi doreşte o relaţie stabilă.

2. Bărbaţii cataloghează greşit femeile prietenoase cu alţi bărbaţi

Poate că firea ta plăcută şi sociabilă te face să fii peste măsură de amabilă cu toate persoanele din jurul tău, inclusiv cu chelnerii, şoferii de autobuz şi casierii de la supermarket. Dacă se întâmplă să fii văzută de proaspăta ta cucerire în timp ce glumeşti şarmant cu ospătarul (deşi intenţiile tale sunt departe de a flirta), ai putea fi catalogată drept tipa uşuratică, incapabilă de a fi vreodată fidelă. Ai grijă cum îţi dozezi gesturile de prietenie şi amabilitate!

3. Bărbaţii etichetează femeile cu mulţi foşti parteneri sexuali

Chiar dacă timpurile s-au schimbat, iar prejudecăţile trecutului au fost înlocuite de mai multă dezinvoltură şi nonconformism pe plan sexual, încearcă să nu enumeri chiar întreaga listă de foşti parteneri sexuali, cel puţin nu la prima întâlnire.

Bărbatul pe care îl placi te poate judeca eronat, pentru că nu te cunoaşte şi tinde să te eticheteze pe baza unor criterii superficiale. Fii discretă şi lasă-l să te descopere pentru ceea ce eşti, nu pentru ceea ce ai fost în trecut.

4. Bărbaţii cred că femeile lipsite de senzualitate sunt slabe la pat

Când întâlnesc o femeie, bărbaţii nu se uită doar la modul în care aceasta arată sau se îmbracă. Ei sunt complet absorbiţi de cum vorbeşte, de cum se mişcă şi gesticulează, de cum zambeşte sau îşi bea fresh-ul de portocale cu paiul. Atracţia vine odată cu interceptarea mesajelor senzuale transmise de aceasta, prin postură, discurs şi gânduri împărtăşite.

Dacă o femeie cu care flirtează stă cocoşată la masa barului, abia îşi modifică expresiile faciale, nu menţine contactul vizual şi pare că se fereşte de o apropiere mai intimă, este de la început catalogată ca fiind nepricepută în pat, deci neatrăgătoare.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod