4 motive pentru care bărbaţii sunt atraşi de fuste. Vezi ce-i înnebuneşte!

Fusta este unul dintre cele mai atrăgătoare elemente ale garderobei feminine pentru bărbaţi, apreciată fie pentru rolul estetic şi modul în care îţi prezintă corpul, fie pentru funcţionalitatea sa excelentă în momentele potrivite pentru o partidă rapidă de sex.
Fusta este unul dintre cele mai atrăgătoare elemente ale garderobei feminine pentru bărbaţi, apreciată fie pentru rolul estetic şi modul în care îţi prezintă corpul, fie pentru funcţionalitatea sa excelentă în momentele potrivite pentru o partidă rapidă de sex. Iată cele mai importante 4 motive pentru care bărbaţii sunt atraşi de fusta ta.

Preferinţele celor mai mulţi bărbaţi vizează în mod prioritar fustele scurte și strâmte, dar fusta îi atrage și atunci când nu este neapărat un component al unei ţinute sexy.

Fusta rămâne un simbol al feminităţii pentru bărbaţi

Încă de la fusta mamei, bărbaţii învaţă să asocieze acest obiect vestimentar cu feminitatea. Kiltul scoţian şi încercările unor designeri ca Marc Jacobs de a întroduce fusta şi în garderoba bărbaţilor nu au niciun impact pentru cei mai mulţi bărbaţi, deoarece asocierea principală este foarte puternică.

La fel ca şi părul lung, fusta rămâne un simbol al feminităţii pentru bărbaţi, pe care îl aşteaptă de la partenera ideală. O femeie care poartă numai pantaloni îi atrage pe bărbaţii care ştiu să aprecieze o femeie puternică şi independentă, dar chiar şi ei adoră momentele în care pot să-şi vadă partenera într-o fustă sexy la ocazii speciale.

Fustele strâmte îi înnebunesc

Între obiectele vestimentare care îi atrag pe bărbaţi, fusta împarte locul de onoare alături de bluzele cu decolteu generos. O fustă strâmtă îi dă ocazia să-ţi admire curbele în mod conştient, dar şi să-ţi analizeze coapsele în mod subconştient, pe baza legăturii biologice între lăţimea coapselor şi fertilitate.

Chiar şi atunci când nu au voie să o atingă, fusta strâmtă îi face să se găndescă pe loc la sex, lucru care le ocupă deja o mare parte din atenţie de-a lungul zilei.

Fusta mini îţi pune în valoare picioarele şi fundul

La fel de apreciată ca fusta strâmtă, fusta mini îi dă ocazia să-ţi soarbă din priviri şi picioarele şi fundul. Poate că nu toţi bărbaţii conştientizează asta, dar fusta mini este însoţită de un fior de adrenalină ce ţine de sanşa de a observa mai mult decât este cazul, atunci când fusta se ridică accidental.

Combinaţia de picioare sexy, fustă scurtă şi o scară îi face pe bărbaţi să se adune rapid lângă tine şi să te roage în mod repetat să dai jos obiecte aflate la înălţime, în speranţa că vor obţine o ocheadă pe sub fusta ta.

Speranţa că nu porţi lenjerie intimă pe sub fustă

După ce starlete ca Paris Hilton şi Lindsay Lohan au lansat moda fustei scurte fără lenjerie intimă şi s-au crăcănat generos în faţa paparazzilor, mulţi bărbaţi îşi imaginează cu plăcere că cele mai multe femei sexy uită de chiloţi atunci când poartă o fustă scurtă.

Fusta este ideală pentru o partidă de sex pe fugă, într-un loc public sau chiar într-o cameră din casă în afara dormitorului. Dacă îl suprinzi cu o fustă fără lenjerie intimă, va fi de-a dreptul încântat şi nu va uita experienţa. Asigură-te însă că partenerul este singurul care poate observa acest detaliu deloc minor.

Fusta scurtă purtată fără lenjerie intimă îşi pierde farmecul sexy atunci când oferi o privelişte neaşteptată tuturor celor din jur, iar partenerul tău nu va fi deloc încântat.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • sorin24 pe 28 Oct 2012, 18:55
    femei sexoase

    Adevarul e ca femeile imbracate in fusta sant mai atragatoare,binenteles daca are ce sa arate.Eu daca vad o femeie in fusta si arata bine ma face sa ma uit putin insistent si totodata ma atrage mai mult decat o femeie in pantaloni.

    0
    0

  • onutta21 pe 12 Sep 2012, 20:40
    ****

    corect , dar sa iti si stea bien in fusta .....ca degeaba ai fusta pe tine daca ai picioarele cat butucii :)))

    5
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod