despărţire

4 lucruri care te împiedică să ai o relație

Fie că ai ales să fii singură pentru o perioadă sau lucrurile au avut loc de așa natură, posibilitatea unei relații nu ar trebui să dispară din viața ta. Însă există anumite lucruri care te împiedică să ai o relație. Am enumerat câteva dintre acestea mai jos. Iată despre ce este vorba!
Ce te împiedică să ai o relație?

1. Îl ții pe fostul pe un piedestal

Odată ce se termină o relație, este ușor să idealizezi tot ce a avut loc între voi și să îl ții pe fostul tău pe un piedestal pe care poate că nu ar trebui să fie. Însă toate aceste acțiuni nu te fac decât să eviți o nouă relație. Acceptă faptul că există un motiv pentru care lucrurile s-au terminat între voi. Nu vei reuși să ai o relație sănătoasă dacă pe fiecare persoană pe care o întâlnești o compari cu versiunea fostului tău pe care ți-ai făcut-o în cap.

2. Îl ții pe fostul în preajma ta


Ți s-a întâmplat vreodată să începi o nouă relație și să fii prietenă foarte bună cu fostul? Prietenii buni își petrec mult timp împreună și vorbesc mereu. S-ar putea ca noul tău partener să nu înțeleagă această relație.
Și, în acest fel, s-ar putea să îl și îndepărtezi, având tendința de a-l compara cu fostul.

3. Ții pe toată lumea la distanță


Poate că îți place de cineva, însă nu faci nimic pentru a te observa. Frica de respingere a unor persoane este atât de mare, încât s-ar putea să facă orice lucru posibil pentru ca oamenii pe care îi plac să nu afle nimic. Încearcă să faci tu primul pas, chiar dacă încă este prezentă această frică în viața ta. Spune-i persoanei pe care o placi adevărul și acceptă răspunsul său cu maturitate.

4. Ești prea pretențioasă


Ți s-a întâmplat vreodată să nu vrei să fii cu cineva pentru că nu bifează toate căsuțele de pe lista partenerului perfect? Să spunem că ai întâlnit o persoană cu care ai stat de vorbă pentru 3 ore, ai râs copios și te-ai simțit foarte bine. Însă persoana respectivă este mai mică de înălțime decât tine și e un lucru care te deranjează.
Nu te împiedică nimeni să fii pretențioasă, însă nu exclude pe cineva din viața ta doar pentru că nu este perfect conform cerințelor tale sau unui standard arbitrar pe care l-ai stabilit în trecut. Nu vei întâlni niciodată pe cineva care să aibă toate calitățile pe care le vrei. Gândește-te la cineva care să te facă să râzi și să te simți bine.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod