3 semne ca v-ati iubit

3 semne că v-ați iubit într-o viață anterioară

Crezi uneori că te-ai îndrăgostit de o persoană pe care ai iubit-o și într-o viață anterioară? Aceste 3 semne îți pot confirma!
Dacă ai întâlnit pe cineva și între voi s-a creat instantaneu o chimie, s-ar putea să te întrebi dacă ți-ai găsit sufletul pereche. Cu toate acestea, ar putea fi o relație karmică din viața ta anterioară!

Poate te întâlnești cu cineva cu care te simți atât de conectat și familiar și cu care ai creat o legătură atât de profundă și puternică încă de la prima întâlnire, încât depășește orice rațiune.

Chiar dacă nu este momentul și locul potrivit pentru o relație, simți lucruri complet surprinzătoare. Cumva, știi că ai mai fost împreună cu această persoană, dar nu există nicio modalitate de a afla sigur.

Care sunt semnele că v-ați iubit într-o viață anterioară?


Reîncarnarea este o credință spirituală străveche. Cum am putea ști sigur că se aplică vieții noastre amoroase? În realitate, oamenii pot crea convingeri despre un subiect complex ca acesta doar din experiența personală directă.
Aceasta este călătoria personală a spiritualității.

Deci, ce se întâmplă atunci când o legătură din trecut este readusă la viață printr-o relație de dragoste?


Această persoană îți pare extrem de familiară


Ceea ce este atât de fascinant la o nouă relație de acest gen este că persoana respectivă îți pare extrem de familiară. Cum se poate întâmpla acest lucru dacă abia ai întâlnit-o?

O modalitate prin care se manifestă acest lucru este aceea că îi recunoști fața. Din unele experiențe, sufletele reîncarnate au aceleași trăsături sau foarte asemănătoare. În afară de o schimbare a culorii părului, a culorii ochilor sau pielii, chipurile majorității oamenilor păstrează aceleași caracteristici de bază în fiecare viață.

O altă senzație pe care ai putea să o experimentezi este să simți că persoana respectivă îți este foarte asemănătoare. Ar putea pur și simplu să aibă aceleași principii ca și tine sau o educație similară, ceea ce ar fi o explicație.

Dacă nu este așa, atunci este posibil ca sufletele voastre să se fi întâlnit înainte, astfel încât să aveți lucruri neterminate de finalizat. Acest lucru explică sentimentul de familiaritate și sentimentul de a fi atras de acea persoană.

Citește și: 5 lucruri ciudate pe care bărbații le doresc de la o femeie

Subconștientul tău devine foarte activ


Cum se manifestă acest lucru? O modalitate este prin a avea vise puternice despre acea persoană, și nu e vorba doar de cele sexuale.

Aceste vise sunt mai mult despre faptul că trăiești o viață într-un alt loc și timp. Visul se poate desfășura chiar într-o perioadă pentru care ai o fascinație secretă sau într-o țară de care te-ai simțit întotdeauna atras/ă.

Această fascinație este un semn foarte puternic că este posibil să fi trăit o viață anterioară cu această persoană și că a fost o experiență pozitivă și fericită pentru tine.

Dacă ești foarte sensibil/ă sau chiar sensibil/ă la energie, s-ar putea să descoperi că poți crea foarte ușor o conexiune cu această persoană.
Asta înseamnă să știi când te va suna, să te gândești la ea în același timp când se gândește la tine și să aveți gânduri și idei similare atunci când sunteți împreună.

Acest tip de fuziune este obișnuit atunci când ești foarte îndrăgostit de cineva. Mulți dintre noi am experimentat-o și este minunat. Ai grijă totuși și asigură-te că ai cunoscut suficient de bine acea persoană înainte de a-ți lua un angajament important.

Simți o forță care te împinge spre acea persoană


Chiar dacă pare că nu e momentul pentru o relație și că persoana respectivă nu este genul tău, senzația că o anume forță te împinge spre ea e atât de puternică încât aproape nu te poți abține. Oricât de minunat s-ar putea să te simți, cea mai bună idee este să petrecio vreme alături de acea persoană și să o cunoști mai bine.

Dacă această persoană este o iubire din viața anterioară, ceea ce este cel mai important de înțeles este că v-ați reunit aici și acum cu un motiv.
Oamenii se reîncarnează pentru a repeta situații de viață și situații de dragoste pentru a-i ajuta să își rezolve problemele personale și să-și clarifice karma.

Deci, dacă ai mai fost alături de această persoană, te vei simți atras de ea și chiar va exista o chimie sexuală puternică între voi.

Karma înseamnă muncă, uneori dramă, alteori multă emoție și introspecție. Deci, sărbătorește că ești suficient de conștient de sine pentru a observa semnele că o iubire din viața trecută ar putea fi aici cu tine. Rămâi echilibrat, bucură-te de călătorie și concentrează-te asupra ta.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod