Iubire

3 moduri de a-i menţine interesul în relaţie

Partea dificilă a unei relaţii este atunci când partenerul tău începe să nu mai fie ca la început, să nu îţi mai scrie atât de des sau să nu îşi mai planifice atât de multe lucruri cu tine.
Când întâlneşti un tip care îţi place, poate părea un miracol. Când începe să te trateze ca pe o regină, este interesant. Dar ce se întâmplă atunci când toate gesturile frumoase de la început încep să dispară?

Având în vedere că acest lucru se întâmplă frecvent, iată 3 modalităţi de a păstra un tip interesat de relaţia cu tine:

Nu te descuraja dacă nu mai e ca la început


La început, e normal ca persoana cu care te întâlneşti să vrea să petreacă tot timpul cu tine, pentru că se concentrează pe scopul de a fi cu tine. De asemenea, e natural ca după câteva săptămâni, ea să nu mai fie atât de conectată cu tine, dar nu e neapărat un lucru rău.
În acel moment cu siguranţă îşi negliza munca, prietenii sau pasiunile, iar acum începe să reintre în normal şi să găsească un echilibru. Pentru ca o persoană să aibă o relaţie cu tine, pe termen lung, ea va trebui să te integreze în viaţa ei. Cheia este să nu o iei personal, iar atunci când ai o nelămurire să întrebi ce e în neregulă. Odată ce ai înţeles că acest lucru e normal, oferă-i spaţiu şi va vei el înapoi la tine!

Nu te speria că pune stăpânire pe tine


Odată ce o persoană simte că eşti a lui, ea te consideră parte din viaţa lui. Acest lucru poate părea o veste proastă, pentru că ai crede că pune stăpânire pe tine.
De fapt, e doar o veste bună, deoarece acum consideră că are o relaţie cu tine. E normal să te trateze ca pe o parte obişnuită din viaţa lui şi astfel vă puteţi construi un viitor împreună.

Păstrează-ţi limitele


După ce lucrurile intră în normal, vrei să ştie că curtoazia s-a încheiat. Faci asta prin refuzul invitaţiilor pe ultima sută de metri şi petrecând timpul liber şi cu prietenii sau ocupându-te de hobby-urile tale. E posibil să fii tentată să vrei să petreci cât mai mult timp cu el, dar e indicat să fie un spaţiu între voi.
Bărbaţii se îndrăgostesc când sunt departe de tine, aşa că ţine la limitele tale şi comunică-i atunci când lucrurile nu sunt în regulă. Aceasta este cheia pentru a-l păstra cât mai interesat!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod