Gest romantic

3 indicii care îţi arată că e pregătit pentru o relaţie

Ai fost vreodată implicată într-o relaţie care la început părea perfectă, dar care în timp s-a dovedit a fi exact opusul?

E posibil ca tipul respectiv să nu fi fost încă pregătit emoţional pentru o relaţie şi să fie axat mai mult pe anumite beneficii. Chiar dacă te-ai bucurat de experienţe sexuale uimitoare, e posibil ca lucrurile cu adevărat importante să fi lipsit.

Contrar a ceea ce se zvoneşte, majoritatea bărbaţilor oferă indicii cu privire la ceea ce îşi doresc de la o relaţie. Problema este a femeilor care nu văd aceste semnale de alarmă şi îşi fac iluzii deşarte.

Iată cele 3 semne că un bărbat este pregătit să se implice emoţional într-o relaţie:


1. Respectă femeile

Există o zicală în popor conform căreia dacă vrei să cunoşti cu adevărat un bărbat, trebuie să te uiţi la relaţia pe care o are cu mama lui. Un bărbat care e pregătit pentru o relaţie serioasă va respecta toate femeile din viaţa sa, nu doar pe mama lui.

Fii atentă la cum tratează femeile şi la modul în care vorbeşte despre ele. Dacă începi să vezi semne consecvente de lipsă de respct, trebuie să realizezi că în curând vei fi una dintre acele femei.

2. Acceptă trecutul şi vorbeşte despre viitorul său

Dacă te întâlneşti cu un bărbat care vorbeşte deschid despre trecututl său, fără a vărsa venin pentru fosta sau pentru toate femeile care i-au făcut rău, e un semn că e pregătit emoţional pentru o relaţie. Un tip care nu reuşeşte acest lucru şi continuă să se arate cu degetul vinovaţii nu este potrivit pentru tine.

Un om care nu trăieşte în trecut nu va avea nicio problemă în a se implica într-o relaţie serioasă, permiţându-ţi să ştii care sunt planurile sale de viitor.

3. E consecvent cu tine

Indiciul care îţi arată că e potrivit pentru tine, este faptul că e consecvent în cuvinte şi în fapte. Dacă un bărbat te apreciază cu adevărat şi vrea să aibă o relaţie serioasă cu tine, el îţi va arăta acest lucru zi de zi prin cuvinte şi acţiuni.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod