15 semne că nu-ți mai pasă de partenerul tău și că a venit momentul să vă despărțiți



Petreci mai mult timp cu alte persoane acum

Nici nu trebuie să fie vorba de infidelitate aici. Faptul că alegi să petreci mai mult timp cu alții decât cu el e un semn subtil că nu mai investești în relația voastră așa cum o făceai înainte. Când încetezi să-ți faci timp pentru el, este adesea un semn că nu-ți mai place prezența lui și nu-ți mai pasă de el.

Începi să-ți tratezi partenerul ca pe un servitor personal

Ai încetat să-i mai mulțumești când îți gătește sau te conduce cu mașina în locurile unde trebuie să ajungi? Dacă da, practic îl tratezi ca pe un servitor personal și nu-ți pasă de eforturile pe care le face pentru a te mulțumi.
Iei totul de-a gata, ca și cum ți se cuvine.

Ești mult mai preocupată de tine decât de partenerul tău

Când se întâmplă acest lucru, noțiunea de NOI nu mai există pentru tine. Nevoile partenerului tău nu mai contează, iar relația se transformă într-un joc doar despre tine. Din păcate acest lucru înseamnă că te folosești de el și nici măcar nu-ți pasă.

Ai început să fii interesată de alți bărbați

Când începi să observi asta la tine, este adesea primul pas de a veni cu un plan de ieșire din relația actuală.
Când încetezi să-ți mai pese să rămâi loială partenerului tău, este practic același lucru cu a nu-ți păsa de o potențială despărțire.

Citește și: Profilul femeii care înșală. 5 lucruri care o dau de gol!


Nici măcar nu mai încerci să fii sexy pentru partenerul tău

Mulți psihologi sugerează faptul că lipsa de preocupare pentru aspectul fizic este o modalitate subconștientă de a încerca să-ți îndepărtezi partenerul de lângă tine.

Simți că ești blocată în relație

Te-ai obișnuit atât de mult cu situația în care te afli încât îți este foarte greu să ieși din ea, chiar dacă nu te mai satisface.

Simțul datoriei, rușinea față de alții și depășirea zonei de confort sunt doar scuze proaste pentru a nu te despărți.

Nu poți spune că îți respecți partenerul

Pe lângă vorbe, este nevoie de fapte. Trebuie să îi arăți respect. Fără el, va fi o relație toxică, chiar dacă nu țipi la el!

Rămâi cu el pentru că îți place calitatea vieții pe care ți-o oferă

Acesta este lucrul pe care relațiile toxice îl au la bază. Nu este o relație bazată pe dragoste, ci una care funcționează din cauza unor motive foarte proaste.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod