12 trucuri pentru o Zi a Indragostitilor de neuitat

De Valentine's Day fa-i un cadou special si senzual. Dupa cina romantica, aprinde focul pasiunii apeland la urmatoarele trucuri.
De Valentine's Day fa-i un cadou special si senzual. Dupa cina romantica, aprinde focul pasiunii apeland la urmatoarele trucuri.

1. Dezmiarda-l cu caldura! La propriu. Adu in dormitor o cana cu ceai de fructe cald si parfumat. Bea din ceai fara sa inghiti pentru o perioada. Dupa ce ai ingitit, saruta cea mai sensibila zona a partenerului tau. Roaga-l sa faca si el la fel si va veti topi de placere.

2. Mangaie-i scrotul pana cand obtii semnale pozitive. Aceasta parte a corpului sau este foarte sensibila la atingerile tale delicate si il face sa devina foarte receptiv.

3. Invata sa-i vorbesti vulgar. Cercetatorii din Statele Unite de la Societatea pentru Studiul Stiintific al Sexului au aratat ca femeile care vorbesc si fac glume picante, cu conotatie sexuala, manifesta o dorinta si un nivel de satisfactie sexuala mai ridicat decat celelalte.

4. Descopera un punct fierbinte secret. Pentru ca urina este eliminata prin uretra avem tendinta sa nu consideram aceasta mica zona de tesuturi, situata imediat sub clitoris, ca fiind o zona erogena.

5. Culoarea camasii tale de noapte sau a lenjeriei intime poate afecta numarul sau calitatea orgasmelor tale. Potrivit unui studiu efectuat in Franta, la Nouvelle-Orleans, subiecti apartinand ambelor sexe au estimat ca cele trei culori care starnesc pasiunea sunt, in ordine descrescatoare: rosul, portocaliul, albastrul inchis si violetul. Dimpotriva, cea mai putin erotica culoare este griul. Deci evita-l atunci cand iti alegi lenjeria intima.

6. Maseaza-ti parul dupa ce il speli cu cateva picaturi de ulei de lavanda. Potrivit unor cercetari privind gusturile si aromele care sporesc flacara pasiunii s-a dovedit ca parfumul de lavanda transforma barbatii in masculi insetati de pasiune. Profita din plin de puterea de seductie a parfumului de lavanda raspandit in parul tau.

7. Nu uita sa respiri! Cercetarile efectuate la Los Angeles de catre Centrul de Cercetari Matrimoniale si Sexuale arata ca cele mai multe dintre femei au tendinta sa-si tina respiratia in timpului actului sexual, fapt ce impiedica dorinta.

8. Daca te apropii de orgasm si simti ca te-ai blocat adu-ti aminte de secretul descoperit de cercetarile intreprinse de Julia Heiman si Josph LoPiccolo. Ei sustin ca prin contractarea in mod voluntar a picioarelor, abdomenului si bratelor, femeile ajung mai repede la extaz.

9. E luna plina? Daca nu ai aflata inca care este legatura dintre sex si luna iti dezvaluim ca predispozitia partenerului si a ta poate fi influentata de diferitele faze ale lunii. Un raport publicat in New England Journal of Medicine sustine ca femeile sunt cu 30% mai active sexual cand este luna plina decat in oricare alta faza a lunii.

10. Lasa-l sa iti linga buza superioara. Aproape toti vechii filozofi orientali afirmau ca ea este cheia care deschide drumul spre clitoris. Atingerea ei are efectul garantat de a crea scantei de-a dreptul cosmice.

11. Nu uita de parfum si foloseste o crema de corp parfumata. In medicina aryuvedica, veche stiinta indiana a sanatatii si ingrijirii corporale, partea inferioara a abdomenului este considerata ca fiind centrul de energie sexuala al femeilor. Aroma trupului tau il va face sa iti sarute abdomenul.

12. Fa un tur intr-un mountagnes-russes sau orice alta activitate care iti face pielea sa vibreze. Un studiu intreprins de psihologul Judy Kuriansky in parcul de atractii Studious Universal din Florida, activitatile care te fac sa traiesti senzatii tari iti influenteaza viata sexuala.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod