12 trăsături ale bărbaților pe care femeile le consideră irezistibile

12 trăsături ale bărbaților pe care femeile le consideră irezistibile

Fiecare femeie știe cum ar trebui să arate bărbatul perfect pentru ea. Cu toate acestea, unele trăsături fizice sau de personalitate sunt considerate irezistibile de majoritatea femeilor.
Mai mult, studiile efectuate de-a lungul timpului au demonstrat că femeile sunt atrase instinctiv de unele dintre aceste caracteristici. Iată câteva dintre ele:

Sprâncenele groase

Sprâncenele groase oferă mai multă expresivitate unui chip și sunt asociate adesea cu masculinitatea. Însă condiția este aceea ca sprâncenele să fie îngrijite pentru a fi considerate o trăsătură sexy. Sprâncenele unite și cele prea stufoase au un efect opus.

Barba proaspăt crescută

Bărbieritul zilnic era și încă mai este considerat un obicei al bărbaților care se îngrijesc. Cu toate acestea, o barbă de câteva zile este un detaliu care le atrage pe femei. Este o trăsătură care îi oferă unui bărbat un look rebel și inspiră faptul că nu se teme să încalce regulile.

Buzele pline

Buzele groase sunt considerate atrăgătoare atât în cazul femeilor, cât și al bărbaților. Formele bine definite ale chipului inspiră tinerețe, pentru că pierderea de colagen și grăsime de la nivelul feței este asociată cu îmbătrânirea.

Pomeții proeminenți

Pomeții proeminenți oferă o structură bine definită chipului, ceea ce amplifică efectul de masculinitate. Același lucru se aplică și în ceea ce privește maxilarul.

Venele vizibile

Venele devin vizibile de obicei în urma efortului fizic. De aceea sunt asociate cu puterea și rezistența.
Dacă venele proeminente sunt considerate sexy în cazul bărbaților, același lucru nu este valabil și în cazul femeilor. 

Părul puțin grizonat

Firele de păr albe sunt asociate cu înaintarea în vârstă, dar în același timp reprezintă experiența de viață și înțelepciunea. Femeile proiectează aceste calități și asupra bărbaților care au fire de păr albe, pe care îi consideră mai atrăgători.

Abdomenul tonifiat

Nu este necesar ca un bărbat să aibă „pătrățele” pe abdomen ca să fie considerat sexy. Este suficient ca abdomenul unui bărbat să fie tonifiat pentru a inspira faptul că este sănătos, acordă atenție formei sale fizice și nu are obiceiuri nesănătoase.

Mirosul

Mirosul natural al corpului este perceput în mod instictiv și inconștient de căre oameni. De fapt, unele studii au arătat că femeile consideră atrăgător mirosul transpirației bărbaților care au gene cât mai diferite de ale lor. 

Ochelarii

Uneori, bărbații detestă să poarte ochelari pentru că își amintesc de stereotipurile din timpul școlii. Cu toate acestea, numeroase femei consideră că bărbații care poartă ochelari sunt sexy.
Este posibil ca acest lucru să se datoreze faptului că ochelarii sunt asociați cu inteligența.

Gătitul

Mulți oameni consideră că gătitul este în continuare exclusiv responsabilitatea femeilor. Dar un bărbat care știe să gătească este considerat atrăgător de cele mai multe femei. 

Dragostea pentru animale

Femeile apreciază foarte mult bărbații care iubesc animalele. Dragostea pentru animale arată că un bărbat are capacitatea de a îngriji și ocroti. Iar aceste trăsături indică faptul că are potențial să fie un tată bun.

Simțul umorului

Un zâmbet sincer este întotdeauna cuceritor, iar simțul umorului este foarte apreciat atât de femei, cât și de bărbați. Simțul umorului este asociat cu inteligența și creativitatea, pentru că este necesară o inteligență peste medie pentru a da rapid replici amuzante.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod