12 semne că cel pe care ai pus ochii are o altă relaţie. Scapă de competiţie!

Dacă ai pus ochii pe un bărbat, aţi flirtat puţin şi te-a invitat deja la o cafea, iată cum poţi afla dacă nu cumva acest bărbat are deja o iubită! Bill Cammack, fondatorul blogului billcammack.com îţi dezvăluie trucurile cu care prinzi un bărbat din perspectiva masculină...
Când o femeie care are un iubit iese cu alt bărbat în oraş, o face pentru că simte nevoia să fie admirată de cineva. Totuşi, ea nu va încerca să ascundă faptul că are o relaţie. Mai mult, îl va aduce în discuţie pe iubitul ei, chiar dacă bărbatul cu care au ieşit în oraş nu a întrebat-o nimic. O va face în special pentru a se plânge că relaţia dintre ei nu funcţionează. Bărbaţii sunt mai predispuşi să ţină secretă relaţia pe care o au. Dacă un bărbat iese la un suc cu altă femeie decât iubita lui, o face pentru că vrea să facă sex cu ea sau, cel puţin, vrea să ştie că are opţiuni, dacă vreodată îl apucă dorul de ducă. Evident că este în interesul lui să-şi ţină partenera de cuplu departe de noile sale cuceriri şi invers!

Dacă ai pus ochii pe un bărbat, aţi flirtat puţin şi te-a invitat deja la o cafea, iată cum poţi afla dacă nu cumva acest bărbat are deja o iubită!

Bill Cammack, fondatorul blogului billcammack.com îţi dezvăluie trucurile cu care prinzi un bărbat din perspectiva masculină, iar Simcha, jurnalistă pentru site-ul thefrisky.com, îţi povesteşte despre experienţa ei de amor cu un bărbat deja luat şi cum s-a prins că ea este "cealaltă femeie".


Iată 12 semne că cel pe care ai pus ochii are o altă relaţie!



Bill Cammack îţi oferă metode prin care afli dacă bărbatul cu care te vezi are deja o iubită:

  • 1. Ia-i tu numărul de telefon.
    Pentru el este prea riscant să-l suni când e cu iubita lui sau să-l suni când poate e la baie, iar iubita e lângă telefonul lui. Îl poţi prinde la întorsătură dacă îi spui să-ţi dea numărul lui şi imediat să-l suni ca să-ţi salveze numărul. În acest fel verifici că nu ţi-a dat un număr de muncă, pe care îl foloseşte mai rar.
  • 2. Fă planuri de ieşire la ore târzii. Îi vine uşor să-i spună iubitei că a lucrat o oră peste program, când, de fapt, a plecat mai repede de la muncă, ca să se vadă cu tine. În schimb, nu va putea ieşi atât de uşor din casă la nouă seara, pentru a se întoarce trei ore mai târziu (presupunând că pierde timpul şi să te ducă acasă). În plus, dacă vezi că la întâlnirele voastre are echipamentul sportiv după el sau laptopul, poate că de fapt i-a spus iubitei lui că merge la sală sau la o întâlnire de afaceri.
  • 3. Dă-te cu parfum din belşug şi lipeşte-te de el. Ce-ar fi să foloseşti şi ceva mai mult ruj ca de obicei pe care să-l laşi pe gulerul cămăşii lui? Dacă-l aşteaptă cineva acasă sigur se va încorda.
  • 4.
    Propune-i să vă vedeţi cu ocazii speciale: Paştele, 1 mai, ziua lui de naştere... Dacă de fiecare dată găseşte o scuză pentru care nu poate fi cu tine în acea zi, înseamnă că nu e iubitul tău!
  • 5. Lasă-i pe gât un semn de bună purtare cu buzele, suficient de sus cât să fie vizibil. Acesta este coşmarul tuturor bărbaţilor încă din anii de liceu. Un astel de semn nu numai că-i pune iubita în gardă, dar le ţine la distanţă şi pe celelalte femei pe care vrea să le cucerească. Aşadar, spune-i în joacă că vrei să-i faci un semn mic cu buzele şi vezi cât de mult se crizează...
  • 6. Nu te satisface în pat. Dacă remarci că partidele voastre de sex sunt extrem de scurte, înseamnă că nu prea-i pasă de plăcerea ta şi îşi păstrează energia pentru cine contează, adică prietena lui.

Simcha îţi povesteşte din experienţa ei cu un bărbat care avea o altă relaţie, care sunt semnele alarmante:

  • 7. Nu-ţi acceptă prietenia pe Facebook sau dacă a făcut-o, ţi-a restricţionat accesul la pozele lui.
    Poţi verifica acest lucru făcând comparaţia cu un alt prieten din lista lui care îi vede profilul cu mai multe detalii, inclusiv cele personale.
  • 8. Te scoate în oraş în baruri sau restaurante pe care nu le-a mai frecventat şi mai mereu schimbaţi locul de întâlnire. Un bărbat singur care vrea să te impresioneze nu te-ar scoate în oraş într-un local despre care nu ştie nimic.
  • 9. Nu te-a prezentat niciunei amice. Acest bărbat pare să nu aibă nicio bună prietenă. Dacă nu există în jurul lui o femeie care să ateste că e singur, ar trebui să te alarmezi.
  • 10. Nu răspunde la telefon când îl suni, ci te sună el mai încolo. Dacă această situaţie se repetă, deşi tu îl suni seara, când nu e la serviciu, ar trebui să-ţi faci griji.
  • 11. Nu ai fost niciodată la el acasă, pentru că el susţine că la tine e mult mai confortabil. Cel mai probabil nu vrea să-i vezi casa ticsită de lucrurile iubitei lui.
  • 12. Nu te roagă să-i faci nimic din ce i-ar face o iubită, cum ar fi să-i coşi un nasture, să mergi cu el la cumpărături sau să-l însoţeşti la un eveniment important pentru el, cum ar fi lansarea filmului pe care abia aşteaptă să-l vadă la cinema.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • amelia pe 7 Feb 2012, 15:18
    F. adevarat articolul.

    Imi place articolul si sunt in totalitate de acord cu ceea ce doreste sa transmita. Am trecut si eu prin tot ce este enumerat mai sus. Perfect adevarat.

    8
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod