10 tipuri de bărbaţi care nu te pot face fericită

Bărbaţii se pricep de minune să-şi camufleze defectele şi, mai rău, să le transforme în aparente calităţi. Atunci când pare, de exemplu, familist, optimist şi protector nu te gândi automat că e bărbatul perfect.

Descoperă 10 tipuri de bărbaţi "defecţi", care te pot face să crezi că sunt Raiul pe Pământ!


1. Tipul critic, care se maschează în perfecţionist


Gata! L-ai întâlnit pe domnul Perfecţiune, care are succes în carieră şi o casă impecabilă. Îţi spui că acest bărbat îţi va oferi tot ce ai nevoie.

De ce nu te face fericită: Cei mai mulţi bărbaţi sunt ambiţioşi, într-adevăr, şi obţin totul în plan profesional şi financiar. Dar unii o fac cu scopul de a stârni admiraţia femeilor. Aşadar, dacă ai dat peste un bărbat perfecţionist, nu te gândi că va fi iubitul perfect. De fapt, tu ai putea fi un trofeu pentru el. Şi ca să ai exact forma pe care şi-o doreşte el, s-ar putea să te trezeşti sub o rafală de critici şi jigniri.

2. Tipul iresponsabil, care se maschează în aventurier


Te-a atras cu pofta lui de viaţă. E spontan şi imprevizibil. Te face să simţi adrenalină şi să urci în al nouălea cer.
Totuşi, nu-ţi face planuri măreţe cu acest individ.

De ce nu te face fericită: Poate poza într-un tip aventurier, care trăieşte, de fapt, de azi pe mâine pentru că îi este teamă să îşi asume vreo responsabilitate.

3. Tipul posesiv, care se maschează în protector


La început îţi oferă haina lui când ţi-e frig, îţi deschide toate uşile, te conduce de fiecare dată acasă şi îţi aduce supă când ai răcit. Da, vorbim de un bărbat atent şi grijuliu, dar nu răsufla uşurată.

De ce nu te face fericită:
Dacă începe să se implice cu totul în viaţa ta, să-ţi dea indicaţii, nu sfaturi şi să reacţioneze violent când nu-i primeşti ajutorul, înseamnă că ai dat peste un tip posesiv. Fugi cât te ţin picioarele, dacă îndrăzneşte să-ţi spună că fără el nu te-ai putea descurca.

4. Tipul dramatic, care se maschează în emotiv


Ai întâlnit un bărbat sincer şi romantic, căruia nu-i este teamă să-şi mărturisească sentimentele. Îţi face declaraţii sub clar de lună şi consideră că sunteţi suflete pereche.

De ce nu te face fericită: Un bărbat care îşi manifestă sentimentele cu atâta patos, poate reacţiona dramatic, atunci când i se pare că tu nu-i răspunzi cu aceeaşi monedă.
Poate deveni prea emoţional, atunci când constată că a devenit dependent de tine. Ai grijă de bărbaţii care tind să-ţi acapareze întreaga fiinţă.

5. Tipul egoist, care se maschează în nonconformist


La început pare tipul acela nonconformist, care înţelege că femeile au aceleaşi drepturi precum bărbaţii! Nu are gesturi forţate, cum ar fi să comande în locul tău la restaurant. Nu te bucura, însă, că l-ai întâlnit pe domnul care nu face discriminări!

De ce nu te face fericită: S-ar putea ca lipsa lui de prejudecăţi să fie doar o dovadă de egoism. Acest bărbat este, de fapt, lipsit de consideraţie şi nu-l interesează nevoile tale. Aşa că de ce să-ţi care el bagajul sau să-ţi instaleze Windows-ul? E mai comod pe sistemul... împreună doar la bine.

6. Tipul paranoic, care se maschează în entuziast


Personalităţile paranoice se pot camufla în personalităţi entuaziaste, la început. Te va complimenta din motive banale, îşi va manifesta bucuria în mod exagerat şi va dori să afle totul despre tine. Vei considera că este topit după tine.

De ce nu te face fericită: După un timp ai putea constata că domnul entuziast începe să vadă probleme acolo unde nu sunt: fie porţi haine prea provocatoare, fie prietenele tale sunt femei uşoare, fie ai un serviciu prea solicitant.
Oricât ai încerca nu-l poţi convinge să aibă încredere în tine.

7. Tipul mămos, care se maschează în familist


Te bucuri că te-a prezentat familiei şi că are o relaţie strânsă cu ai lui? Asigură-te totuşi că nu stă sub papacul mamei... E bine să ţină cont de părerile mamei, dar şi de părerea ta. În plus, dacă ea îl acaparează cu totul, e clar că ori eşti pro, ori eşti contra ei.

De ce nu te face fericită: Dacă e genul mămos te va compara mereu cu mămica şi, ghici ce, nu vei putea să fii la fel de brează precum originalul.

8. Tipul comod, care se maschează în optimist


Ce revigorant este să descoperi un bărbat relaxat, care se bucură de micile plăceri ale vieţii! Nu trebuie să te dai peste cap ca să-l faci fericit.

De ce nu te face fericită: S-ar putea ca optimismul lui să izvorească dintr-o cruntă lipsă de ambiţie. Aspiraţiile lui ar putea fi la fel de mici precum motivele sale de bucurie. Ori un bărbat care se mulţumeşte cu puţin şi nu se dă peste cap nici pentru el, clar nu o va face pentru tine!

9. Tipul inflexibil, care se maschează în a-tot-ştiutor


Unii bărbaţi vor cu tot dinadinsul să demonstreze că sunt culţi şi inteligenţi, calităţi apreciate de orice femeie care îşi doreşte o relaţie serioasă. Fii totuşi atentă să nu fi dat peste un a-tot-ştiutor care nu vrea să mai înveţe nimic.

De ce nu te face fericită:
În acest caz, nu-ţi va da niciodată dreptate şi nici măcar nu-l va interesa ce ai tu de spus, pentru că el va şti întotdeuna mai bine.

10. Tipul misogin, care se maschează în tradiţionalist


Oricând trebuie apreciat un bărbat serios, care îşi doreşte mai presus de orice un cămin călduros şi o familie numeroasă. Ai grijă totuşi, căci unii bărbaţi mai conservatori pot avea tendinţe misogine.
 
De ce nu te face fericită: Dacă discutaţi devreme în relaţie despre familie şi copii, asigură-te că n-are o mentalitate de genul femeia la cratiţă.
 

Comentarii (20)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • RELU pe 20 Sep 2018, 22:24
    barbatul sluga?

    Ati uitat de barbattul sluga . Ala de face de toate si nu zice nimic . Da doar din cap afimativ . E deghizat in travestit si din cand in cand mai ii da nevast cate o partida de sex . De asta nu va feriti ?

    0
    0

  • eblis pe 4 Sep 2014, 01:49
    daca tot barbatii e porci..

    de parca barbatii sunt entertainment.Drogurile te fac fericita.Alcoolul.Banii.Cumpara-ti un dildo si fa-te fericita.O femeie de genul atat merita.Mai urlati in gura mare:barbatii sunt porci sexisti.Voi ce sunteti?O femeie inteligenta si independenta nu ar vrea sa fie facuta fericita.o prostituata ar vrea probabil.Voi ce dati in schimb?e de la sine inteles.barbatii trebuie sa va faca fericite.Chiar crezi ca suntem animalele voastre de companie?voi ar trebui sa va ganditi cum sa faceti un barbat fericit.barbatii sunt cei care se gandesc cum sa va faca fericite.egoistelor

    0
    0

  • eblis pe 4 Sep 2014, 01:39
    ...

    daca barbatii sexisti sunt porci s-ar putea spune pe buna dreptate ca femeile sexiste sunt scroafe

    0
    0

  • raluca pe 23 Dec 2012, 16:15
    barbatii

    Fostul meu prieten din liceu cumuleaza primele 8 defecte,exista din pacate asa ceva,la fiecare fraza era si este un dezastru ambulant,daca stau si ma gandesc mai bine sunt 9 defecte,nu este de mirare ca la 35 de ani inca agata femei,nu conteaza ca sunt maritate sau nu, la cate defecte are ce mai conteaza,deci chiar exista asa ceva,este iresponsabil pt mie imi spune ca ma iubeste ca doar nu l durea gura,dupa 6 luni,imi tranteste la telefon ca o iubeste pe alta,la unii iubirea vine si pleaca ca norul cu ploaie,si pe langa asta,urmeaza celelalte defecte ca o completare,posesiv pt ca m a dus cu zaharelul 2 ,3 luni mai mult n a reusit,dramatic pt joaca un teatru sinistru numai ca sa capete ce si doreste,critic pt ca dupa 10 ani,cand am dat intamplator la metrou imi spune cu rautate ca n a vrut sa fiu singura femeie din viata lui,eu nu l am contrazis daca el asa a considerat ,cine eram eu sa l impiedic,nu sunt nebuna ,psihopata sa cred ca toti barbatii trebuie sa ma placa si sa roiasca in jurul meu,critic pt ca tot el a spus despre el ca este foarte comod,egosit pt ca a trait numai pt el si pt asi face numai placerile lui,paranoic pt ca desi eram si sunt casatorita nu a inteles asta ,si imi tot facea complimente de 2 lei,si nu in ultimul rand comod pt ca nu face nimic,dar e bine cand cade o proasta in plasa,dar cea mai proasta calitate este din punctul meu de vedere este iresponsabilul aventurier,si misoginul care te poate lua si la bataie pt ca existi,cu inflexibilul mai e cum mai e,dar cu misoginul chiar nu poti sta,femeile aleg raul cel mai mic,atentie ca misoginul este cel mai periculos pt ca stie pe ce butoane sa apese ,stie sa incante o femeie,intai se poarta frumos cu ea ,ii cumpara sa inel cu diamant ca sa ademenesca proasta,dar ma intreb cat de prosta sa fii sa ceri tu ca femeie un inel cu diamant,ca inel de logodna ,un inel de aur abisnuit nu era bun,simbolul conteaza,si atunci ma intreb cine a fost de vina in cazul prietenei mele el sau ea,eu cred ca amandoi,ea ca a cerut ,si el ca a dat,acum eu chiar nu stiu toate detaliile ,cert este ca s au paruit.Banii nu aduc fericirea dar o intretin.

    0
    1

  • Cristi pe 9 Oct 2011, 08:06
    :)

    Si daca nu ma incadreaz in nici una din aceste categorii... inseamna ca sunt ok nu?? :P

    4
    0

  • Cosmin pe 2 Oct 2011, 01:30
    Ditatietorul

    Eu pot zice ca ma incadrez mai mult sau mai putin in toate cele 10 tipuri.....si culmea ca najoritatea fetelor cu care am vb m-au apreciat, mi-au spus sa nu ma schimb... A si cred ca era mai bine de folosit ceva in genul "tipul critic = tipul perfectionst "si invers "mascheaza" induce prea multa flesibilitate, dubiu si asa mai departe.... Fetelor cautati tipi care au cat mai multe calitati dintre astea, dar fiti atente sa nu fie prea extremisti, sa nu aibe ocheleri de cal sau cum se mai zice, daca au doar una sau doua dintre aceste calitati s-ar putea sa fie doar masca pt defecte, dar cu cat au mai multe e posibil sa fie intradevar calitatile pe care fiecare le cauta la partener.... sau tipul e supermega versat si asta e ......

    3
    1

  • Studio Play pe 1 Oct 2011, 19:49
    Angajari modele!!!

    http://www.studioplay.ro Studio Play este site-ul unde poti invata totul despre video chat! Iti oferim documentatia necesara care sa te ajute sa iti dezvolti cunostintele despre video chat din Romania

    0
    4

  • florin pe 30 Sep 2011, 14:05
    pt handicapatele care citesc

    toti barbatii se regasesc intr-unul din tipurile astea. CONCLUZIE - faceti-va lesbiene

    11
    12

  • cristina pe 30 Sep 2011, 13:06
    normal

    Mi se pare extrem de evident ca acest articol este scris de o femeie. Niciodata un barbat nu ar recunoaste aceste chestii. Desi eu, ca femeie, ar trebui sa fiu de acord cu toate lucrurile acestea nu ai sa gasesti in viata reala un barbat care sa se increze intr-un singur prototip. Nu exista barbat perfect. Intotdeauna trebuie sa facem un compromis.

    11
    2

  • Mişu pe 30 Sep 2011, 12:13
    Get a clue

    Articol absolut inutil. Pe lângă asta, dacă puneai „oameni” în loc de „bărbaţi”, măcar dădeai impresia de dreptate. Cu stimă, Tipul „inflexibil”

    7
    1

  • eu doar eu pe 30 Sep 2011, 07:57
    Dar care sunt cele 10 tipuri care te fac fericita?

    Serios acum care sunt cele 10 tipuri care te fac fericita? Sau nu sunt? Pt persoana care a scris articolul...fiecare om are defecte si femeile si barbatii, acum sa fim seriosi nu te-ai gandit la potrivirea de caractere?ca sunt si femei emotive,posesive,etc.....jalnic

    12
    2

  • antonimu' pe 29 Sep 2011, 21:09
    articol de 3 bani

    Bei prapaditelor! :P Nimeni nu va poate face fericite, sta in atitudinea fiecareia sa fie fericita! Articol de trei bani mai ales titlul :))

    22
    8

  • gogu pe 29 Sep 2011, 19:48
    si ce a mai ramas

    sunt barbat si am citit articolul.ma regasesc pe mine precum si pe multi alti barbati in acele 10 categorii.de curiozitate ce a mai ramas pt femei daca cei 10 sunt de aruncat?fiecare e cu bune si rele si trebuie luat ca atare.in timp ne cunoastem jumatatea si daca intradevar iubim incercam sa ii facem traiul cat mai placut.am o relatie de 5 ani cu cineva si suntem ff fericiti unul langa celalalt.cu bunele si relele fiecaruia

    20
    5

  • cornel pe 29 Sep 2011, 19:19
    sexisme

    Se poate observa imediat ca la fiecare subiect este comentat faptul ca "poate fi",,intr-un fel sau altul,nu ca este neaparat necesar sa le lipseasca din calitati

    3
    1

  • dmy pe 29 Sep 2011, 16:27
    buuummmm!!!!!!!!!!!

    daca exista10 tipuri de barbati care nu te pot face fericita,nu te speria,mai ai o sansa!incearca-i pe toti la un loc,cu siguranta vei gasi de 10 ori mai multe calitati la toti,care sa echivaleze cu un singur barbat perfect..bam bam..

    6
    2

  • creatza23 pe 29 Sep 2011, 12:07
    mda.

    cam nerealist articolul..atatea tipuri de barbati exista..si ce a mai ramas? si pana la urma daca ne gandim..primim ce oferim.pentru fiecare tip de barbat de mai sus exista cate o femeie care sa i se potriveasca manusa;)

    17
    3

  • Ana pe 29 Sep 2011, 09:47
    Ar trebui sa pun si eu un titlu asemanator?

    Articolul in sine e cam paranoic.Da,bun,poate avea si defecte,so what?Eu una n-as vrea sa am totul oferit pe tava,as vrea si provocari. Si ca sa fiu sincera,clasificarea asta ni s-ar potrivi si noua,femeilor:) pentru ca in definitiv suntem toti oameni,iar stereotipurile fara nici un sens nu fac din articol unul bine realizat:) Sincera mea opinie catre Stela Moisescu

    7
    4

  • LUCI6702 pe 29 Sep 2011, 08:28
    DEH...BARBATII

    MISOGIN ARTICOLUL...nu cred ca ne-a mai ramas ceva,deci doamnelor cumparativa un caine sau o pisica si ve-ti avea partenerul ideal, nu vorbeste, executa intocmai comenzile date,ba chiar va alinta atunci cand va doriti...NOI SUNTEM BARBATI,deci...

    16
    3

  • Daissy pe 29 Sep 2011, 07:48
    barbatii

    Si-atunci, ce-a mai ramas? Toate aceste 10 categorii este de fapt "oferta" de pe piata! Mergem pe principiul, raul cel mai mic sau ne lipsim de ei?

    3
    3

  • criss cryss pe 28 Sep 2011, 22:48
    ah...barbatii!

    gura pacatosului adevar graieste:))...e totul adevarat!!!

    9
    4

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod