10 strategii rapide ca să-ţi faci rost de un partener pentru Revelion

Dacă nu vrei să petreci noaptea dintre ani singură sub vâsc, indicat ar fi să începi chiar de acum căutările pentru partenerul tău de Revelion! Strategiile de mai jos promit să-ţi scoată în cale un bărbat interesant, în mai puţin de trei săptămâni, alături de care să petreci noaptea dintre ani.
Dacă nu vrei să petreci noaptea dintre ani singură sub vâsc, indicat ar fi să începi chiar de acum căutările pentru partenerul tău de Revelion! Strategiile de mai jos promit să-ţi scoată în cale un bărbat interesant, în mai puţin de trei săptămâni, alături de care să petreci noaptea dintre ani.

1. Vezi care dintre prietenele tale cunosc mulţi bărbaţi


A sosit vremea să faci o evaluarea a prietenelor tale. Care dintre ele cunosc mulţi bărbaţi? Poate fi vorba de o prietenă care are un iubit cu mulţi amici. Sun-o şi roag-o să te anunţe când iese ea cu iubitul şi amicii lui. În acest fel îi ţii şi ei de urât, dar faci şi noi cunoştinţe. Poate fi vorba despre o prietenă care are mulţi colegi de muncă drăguţi. Roag-o să te invite la petrecerea ei de Crăciun. În fond, e mai indicat aşa decât să flirtezi cu un coleg de muncă de-al tău.
Poate fi vorba şi de o prietenă care are un frate cu mulţi amici. Data viitoare când ies împreună alătur-ăte şi tu grupului!

2. Vezi ce amici din lista ta de Facebook nu au iubită


Ar fi cazul să începi căutările şi online. Facebook îţi poate fi cel mai bun prieten, în acest sens, pentru că poţi vedea ce bărbaţi nu au iubită, dintre cei pe care îi cunoşti deja. Aşa că pierde vremea pe profilele foştilor colegi de liceu sau facultate şi vezi cu care merită să reiei legătura.

3. Fă-ţi conturi pe site-urile matrimoniale


Dacă nu te deranjează să cunoşti bărbaţi pe internet, atunci poţi merge direct la sursă - fă-ţi conturi pe mai multe site-uri de matrimoniale. Utilizează o poză reală, astfel încât, cel cu care vei oraş să nu-şi creeze false speranţe, iar tu să ştii că vei fi pe gustul lui.
Ieşi cu el cu câteva zile înainte de Revelion, iar dacă întâlnirea decurge excelent, eşti pe drumul cel bun. S-ar putea ca următoarea invitaţie să vizeze chiar noaptea dintre ani.

4. Ieşi la un suc cu amicul care te place de mult timp


Dacă eşti singură şi niciun bărbat nu pare să se ridice la înălţimea aşteptărilor tale, de ce să nu ieşi în oraş cu acel tip de treabă, care te place de atâta timp? Măcar ştii că e un bărbat loial care teva trata ca pe o prinţesă în noaptea dintre ani!

5. Mergi la o sesiune de speed dating


Dacă nu te afli intr-o relatie poţi apela la servicii specializate pentru a-ţi găsi un partener pentru Revelion. Speed dating-ul este un astfel de serviciu care îţi permite să alegi din mai mulţi bărbaţi disponibili pe acela cu care te potriveşti mai bine. Sâmbătă, pe 17 decembrie 2011, va avea loc o petrecere pentru persoane singure, în Bucureşti, petrecere organizată de SingleBell.
Este o bună ocazie să-ţi găseşti partenerul în compania căruia să petreci Anul Nou!

6. Înscrie-te la un curs unde sunt mulţi participanţi de sex masculin


Fotografie, dansuri latino, cursuri de autoapărare- vezi ce hobby-uri te atrag pe tine, dar şi pe mulţi reprezentanţi ai sexului masculin. În acest fel cunoşti sigur un bărbat cu care să ai şi o pasiune în comun. Lucrurile pot evolua foarte uşor între voi doi.

7. Mergi la târgurile de Sărbători


Aceste târguri sunt ticsite de oameni care au intrat în spiritul sărbătorilor de iarnă. De ce să nu fii optimistă şi să visezi că vei da nas în nas cu un tip de poveste care a venit să cumpere un cadou pentru sora lui?

8. Mergi la patinoar


Patinoarul este un loc excelent de socializare, pentru că îţi oferă un bun pretext. Dacă nu ştii să patinezi te poţi agăţa accidental de tipul drăguţ pe care ai pus ochii.

9. Ieşi la dans sâmbătă seara


În timpul dansului eliberăm endorfine, care ne taie inhibiţiile. Folosind doar limbajul trupului poţi atrage o mulţime de bărbaţi şi există mari şanse să dansezi cu unul dintre ei şi de Revelion.

10. Fii pregătită pentru orice provocare


Janis Spindel, Cupidon ("match maker") de profesie, te sfătuieşte să tratezi această căutare ca pe o căutare pentru un job. Nu pierde nicio oportunitate! Aranjează-te şi când mergi până la colţ, să-ţi cumperi pâine, te sfătuieşte specialistul.
Fii mereu pregătită să flirtezi cu acel tip drăguţ care îţi poate ieşi în cale.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Alin pe 14 Dec 2011, 09:33
    ???

    Si 10 strategii ca sa-ti gasesti o partenera nu aveti:))?

    8
    0

  • Alex pe 13 Dec 2011, 11:32
    alătur-ăte?

    Poate "alătură-te"...

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod