10 semne că se joacă cu inima ta

Seducţie

E posibil să nu îţi dai seama că te abuzează şi manipulează emoţional, însă aceste semnale de alarmă te vor ajuta să scapi de el!
Poate te gândeşti că o face fără să îşi dea seama, însă cel mai probabil eşti doar orbită de dragoste şi încerci să îi găseşti scuze.

Dacă face unul dintre aceste lucruri, cu siguranţă se joacă cu inima ta:

1. Îi arăţi clar că ceea ce face te supără, însă el continuă să o facă
Dacă te-a supărat ceva din ce a făcut şi i-ai spus şi arătat acest lucru, iar el continuă să te rănească, e clar că o face în mod in intenţionat. Cel mai probabil trebuie să îl părăseşti, pentru că nu are de gând să se schimbe.

2. Îţi spune frecvent să nu fii ca toate celelate fete
Dacă se joacă cu sentimentele tale, el îşi va exprima dorinţa de a-i arăta că eşti diferită. E modul lui de a testa dacă te poate manipula uşor sau nu. Spunându-ţi asta, el te determină să vrei să nu îi dezamăgeşti aşteptările. Nu cădea în această capcană!

3. Flirtează cu alte femei în faţa ta sau le priveşte insistent
Este înfricoşător câţi bărbaţi fac acest lucru pentru a-şi face partenerele geloase. E modul lor de a se juca cu nesiguranţa lor, sperând ca ele să depună eforturi mai mari pentru a-i menţine interesaţi.

4. Ai adesea sentimentul că el crede că nu eşti destul de bună pentru el
Acest lucru ar putea să se întâmple din cauza nesiguranţei tale personale. Dar dacă eşti, de obicei, o persoană sigură, asta poate indica faptul că el se joacă intenţionat cu sentimentele tale.


5. E drăguţ doar atunci când vrea ceva
Un bărbat care se joacă cu sentimentele tale va avea grijă cu tine doar atunci când urmăreşte ceva. Dacă primul tău instinct este să îl întrebi de ce este afectuos, atunci e un semnal de alarmă.

6. Nu pare ataşat de tine
Bărbaţii care se joacă cu inimile fetelor nu se vor iubit pe nimeni, ci doar pe ei înşişi. Dacă pare distant sau detaşat, probabil că şi el face parte din această categorie.

7. E regele semnalelor mixte
E implicat într-o relaţie cu tine, dar refuză să fiţi un cuplu. Este afectios pentru o secundă, apoi rece în următoarea. Flirtează cu tine până te înnebuneşte, dar apoi neagă că a făcut-o.
Îţi sună familiar? Dacă da, el se joacă cu inima ta!

8. Se aşteaptă să îi tolerezi părţile rele, dar el nu face acest lucru
Bărbaţii care se joacă cu sentimentele femeilor se aşteaptă ca acestea să joace după regulile lor. Dacă are un set diferit de reguli decât tine, atunci e clar!

9. Mereu te minte sau găseşte scuze vagi pentru acţiunile sale
Bărbaţii care manipulează aleg un astfel de comportament pentru a avea anumite avantaje. Ar trebui să fie un semnal de alarmă pentru tine.

10. Inima îţi spune că se joacă cu tine
Când ai îndoieli, urmează-ţi instinctul, chiar dacă ţi-ai dori să fie altfel. De cele mai multe ori, inima nu dă greş.

 

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod