Afecţiune în public

10 semne că nu te iubeşte

Dacă nu este afectuos în public, atunci ar trebui să îţi pui semne de întrebare cu privire la iubirea pe care ţi-o poartă!
E minunat să iubeşti, dar e perfect dacă ţi se răspunde la fel. Dacă iubitul sau iubita ta face aceste 10 lucruri, înseamnă că relaţia voastră nu are nicio şansă.

Ideaspots
ne prezintă 10 semne care îţi arată clar că nu e persoana potrivită pentru tine:

1. Partenerul tău este întotdeauna ocupat

Un iubit sau o iubită care nu are deloc timp liber pentru tine sau nu îşi arată dorinţa de a sta mai mult în preajma ta este o cauză pierdută. Nu îţi pierde vremea cu el şi ia o decizie fermă înainte de a te face să suferi!

2. Nu îţi face cunoştinţă cu prietenii sau familia lui

Dacă vrea o relaţie serioasă cu tine, cu siguranţă ar trebui să îşi dorească să te arate persoanelor apropiate din viaţa lui.

3. Nu se deschide în faţa ta

Dacă ai încercat să îl întrebi despre trecutul lui, iar el ezită să îţi răspundă, atunci are probleme cu sinceritatea. Nu te poţi baza pe un om care nu se deschide în faţa ta şi care nu vrea să îi ştii secretele!

4. Tu plănuieşti întâlnirile

Într-o relaţie adevărată, ambii parteneri trebuie să se implice în mod egal. Dacă nu depune la fel de mult efort ca şi tine, e posibil să nu te iubească!

5. Îţi dă mesaje, dar nu te sună

Faptul că se ascunde în spatele unor mesaje arată clar nu îşi doreşte transparenţă. Dacă nu depune mai mult efort decât să îţi scrie câteva cuvinte pe grabă, atunci nu are intenţii serioase cu tine.

6. Nu te implică în planurile de viitor

Dacă relaţia pe care o aveţi ar fi una serioasă, atunci el sau ea ar trebui să îşi planifice evenimente la care să participi şi să îţi arate că îşi doreşte acest lucru.

7. Încă vorbeşte cu fostul sau fosta

Ai o mare problemă dacă partenerul tău ţine încă legătura cu fostele iubite în mod regulat. O relaţie din trecut ar trebui să rămână în trecut dacă te iubeşte cu adevărat.

8. Nu este afectuos cu tine în public

Dacă se fereşte să fie drăgăstos cu tine de faţă cu alte persoane, atunci e posibil să ascundă ceva. Unora chiar nu le place să fie afectuoşi în public, însă nu s-ar feri dacă l-ai lua de mână pe stradă.

9. Îşi anulează frecvent planurile făcute cu tine

Dacă te iubeşte cu adevărat nu ar trebui să îşi facă un obicei din a-şi anula întâlnirile cu tine, ci ar trebui să fie atent cu programul şi să nu te dezamăgească.

10. Te simţi incomod atunci când sunteţi împreună

Dacă el este alesul, atunci ar trebui să te simţi complet confortabil în prezenţa lui. În schimb, dacă eşti îngrijorată cu privire la relaţia voastră şi în minte ai doar dubii, atunci e posibil ca tu să nu poţi să te simţi în largul tău în prezenţa lui.



 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Mariana pe 22 Dec 2019, 18:23
    Divorţul

    Cum sa facem faţa divortului

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod