10 semne că încă se mai gândește la fosta iubită

E posibil să fii implicată într-o relație cu un bărbat pe care îl iubești, dar care nu îți împărtășește aceleași sentimente. Te-ai gândit că motivul ar putea fi fosta lui iubită?
Ca femei, suntem înzestrate cu abilitatea de a simți instinctiv când ceva nu e în regulă. Dacă ești sinceră cu tine, s-ar putea să fi fost până acum câteva indicii care să îți arate că partenerul tău încă nu și-a uitat fosta iubită. Cu toate acestea, uneori, dragostea e atât de oarbă încât ingorăm chiar și cele mai evidente semnale de alarmă.

10 semne că o iubește în continuare și nu își dorește o relație pe termen lung cu tine


Fiecare lucru mic îi amintește de fosta iubită

Imaginează-ți acest scenariu: vă aflați la restaurant și în momentul în care îți vine mâncarea, el spune că fosta lui iubită comanda mereu același lucru. Astfel de remărci sunt cu siguranță semnale de alarmă. S-ar putea să găsească mereu scuze pentru a vorbi despre ea și îi strecoară întâmplător numele în conversațiile pe care le aveți, iar acest lucru nu e deloc în regulă!

Vorbește despre ea când sunteți în pat

Chiar dacă l-ai iertat pentru că a distrus cina, să vorbească despre ea în timp ce ați devenit intimi este o problemă foarte gravă.

Nu poate fi ceva mai urât decât asta și nu ar trebui să accepți.

Vorbește cu ea înainte de a vorbi cu tine

Indiferent dacă este vorba de un nou job, de o promovare la locul de muncă sau chiar de o banală tunsoare, tu ar trebui să fii prima care află despre asta. Dar, dacă el îi spune ei prima oară, cu siguranță e ceva putred la mijloc. Ți s-a întâmplat să îl întrebi de ce o face, iar el să îți răspundă că au rămas prieteni? O dovadă în plus că nu se poate rupe de ea total!

Ascultă melodii triste de dragoste și spune lucruri urâte despre ea

Preferințele muzicale pot spune multe despre starea de spirit a unui om. Dacă ascultă muzică tristă despre vechile iubiri, înseamnă că e blocat undeva în trecut. Dacă vei face o glumă despre asta, el se va supăra extrem de tare și va începe să spună o mulțime de lucruri urâte despre fosta lui iubită. Nu te lăsa păcălită de răbufnirile lui de moment, el spune toate aceste lucruri doar pentru că nu mai poate să fie cu ea.
Strugurii sunt acri, nu știi?

Citește și: 6 semne că e bărbatul potrivit pentru tine


O urmărește obsesiv pe social media

Să-i dea like la o fotografie nu e o crimă. Dar, dacă îi place tot ceea ce publică și îi urmărește activitatea pe toate platformele de socializare, e clar că nu a uitat-o. Acest lucru devine și mai evident atunci când ție îți ignoră postrările, iar ale ei i se par extrem de inteligente și interesante.

Păstrează fotografii cu toate celelalte foste prietene, cu excepția ei

Poate chiar este genul de bărbat căruia îi place să rămână prieten cu fostele iubite și păstrează amintiri cu ele. Atunci de ce fotografiile cu ea lipsesc? S-ar putea să se întâmple asta din cauza faptului că încă mai are sentimente pentru ea și amintirile cu ea îl fac să sufere.

Se comportă ciudat când vorbește cu ea

Vorbește cu prietenul lui de față cu tine, dar când sună ea, se strecoară în altă cameră și se încuie acolo.

Și, dacă încerci să asculți ce discută, nu vei auzi nimic pentru că vorbește în șoaptă ca și când ar face o afacere ilegală. Odată ce apelul s-a încheiat, el se comportă distant și distras.

Îi face cadouri personalizate de ziua ei de naștere

Cadourile în astfel de ocazii sunt normale, dar nu și dacă îi oferă ceva care are un sens special. Este și mai grav dacă îi dăruiește ceva ce îi aparține, cum ar fi tricoul lui sau o fotografie cu ei doi alături de un mesaj intim.

Încă păstrează legătura cu familia ei

El va continua să-i viziteze familia și să vorbească cu ei în diferite ocazii. Va purta conversații cu mama ei despre ea, va împărtăși secrete cu fratele ei și va continua să facă glume cu tatăl ei. Acesta este unul dintre semnalele majore că încă o iubește și găsește diverse modalități de a face parte din viața într-un fel.

Plânge și îți povestește despre sentimentele lui pentru ea atunci când e beat

Apelurile și trimiterea mesajelor la beție sunt lucruri obișnuite, adesea inofensive.
Dar, dacă duce lucrurile la nivelul următor și începe să plângă în timp ce îți spune ce simte pentru ea e deja prea mult. S-ar putea să te amăgești singură și să te consolezi că o face doar pentru că e beat și de aceea cuvintele sale nu înseamnă nimic. Ai putea fi chiar tentată să îl consolezi și să-i spui că ești acolo pentru el, dar nu face această greșeală! Nu o face!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod