10 pași care te ajută să îți revii după divorț

Este greu să-ți revii după divorț. Toți oamenii care trec printr-o astfel de experiență se simt singuri și pierduți în primele luni, sau chiar după ani de încercări de a-și găsi un nou drum.
Sperăm la relații de lungă durată alături de persoana pe care o iubim. Nimeni nu intră vreodată într-o relație și se așteaptă să eșueze. Deși știm că există întotdeauna această posibilitate, însă nu există nimic care ne-ar putea pregăti vreodată pentru durerea pe care divorțul ne-o poate provoca.

Dar viața continuă și nu poți permite divorțului să distrugă toate lucrurile bune pe care încă le poți face cu viața ta. Iată câțiva pași practici care te vor ajuta să-ți recapeți viața, bucuria și speranța.

Nu ezita să ceri ajutor


Nu îți ascunde sentimentele și emoțiile pe care le ai sub masca: “Sunt bine” dacă nu ești cu adevărat bine în interior.
Este posibil ca oamenii din jurul tău să nu înțeleagă complet prin ce treci, dar te-ar ajuta foarte mult dacă ai avea pe cineva care să te sprijine în acest moment dificil. Petrece timp alături de familia și prietenii care te iubesc și ar fi dispuși să te ajute să ieși din această perioadă. Citește continuarea pe divahair.ro


divahairro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod