10 minciuni pe care bărbații le spun femeilor

Am fi tentate să credem că bărbații ne mint doar atunci când ne înșală. Ei bine, acest gând nu este total greșit, însă mai există și alte situații în care aceștia ne pun la încercare încrederea.
Într-o relație, se pare că primele săptămâni sunt fatidice. Atunci, bărbații mint cel mai mult, fie pentru a ne face să ne simțim bine, fie pentru a-și ascunde actuala situația amoroasă.

Nu trebuie să considerăm aceste minciuni drept acte de trădare. În schimb, le putem considera lecții și indicii importante.

Dacă vom acorda suficientă atenție minciunilor din galeria de mai sus, vom putea afla multe lucruri despre cel de lângă noi și despre intențiile acestuia.

Nu am prietenă/nevastă


Atunci ce caută acea verighetă pe degetul tău? Iar cămașa perfect călcată cum poate arăta atât de bine dacă într-adevăr locuiești „singur”? Ne lăsăm vrăjite adesea de cuvintele pe care ne place să le auzim și ignorăm faptele. Până nu ai o dovadă concretă, este mai bine să păstrezi distanța față de acest gen de bărbați.

Nu sunt beat


Da, alcoolul pe care îl emani este de la noua apă de gură pe care ți-ai cumpărat-o, iar cuvintele împleticite pe care le rostești sunt din cauza emoțiilor... Atunci când faptele sunt evidente, cel mai bun lucru pe care îl poți face este să îi spui a doua zi de ce nu trebuie să mai folosească această minciună niciodată. Citește continuarea pe divahair.ro


divahairro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod