10 lucruri toxice care îți pot distruge ziua nunții

Ziua nunții este o ocazie unică în viața ta și nimeni nu te condamnă dacă visezi să fie perfectă. În mod sigur dedici mult timp, bani și energie pentru acest eveniment.
Cum sentimentele, reputatia si banii tai sunt in joc, nu ar trebui sa lasi energia negativa si emotiile toxice sa-ti distruga ziua nuntii.

Iata care sunt lucrurile toxice care ar putea sa-ti strice ziua nuntii si cum sa le eviti, potrivit organizatorului de nunti Jennifer Brisman, citat de purewow.com:

Certurile cu partenerul


Faptul ca te certi cu logodnicul tau inainte de nunta nu inseamna ca ar trebui sa anulezi totul. In schimb, ar trebui sa te gandesti la modul in care tu si iubitul tau reactionati in conditii de stres.
Lucrati apoi asupra diferitelor modalitati de a face fata presiunii impreuna. Atunci cand sunteti constienti de reactiile pe care le aveti la stres, va fi mai usor sa va gestionati reactiile. Organizarea nuntii este intotdeauna stresanta si trebuie sa fiti constienti de asta.

Certurile cu familia


Conflictele cu familia sunt inevitabile in preajma nuntii, mai ales daca parintii sunt cei care platesc cheltuielile. „Cele mai multe cupluri sunt dependente de ajutorul financiar al familiei pentru organizarea nuntii.
Iar banii implica adesea si control. Cuplurile tinere doresc sa ia propriile decizii si sa aiba o nunta care sa le reprezinte”, spune organizatoarea de nunti. Certurile legate de bani sunt des intalnite. Tocmai de aceea ar trebui sa faci un pas inapoi si sa stabilesti ce compromisuri poti face si cele pe care nu le poti accepta. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod