ce observa barbatii la femei

10 lucruri pe care bărbații le observă la o femeie, chiar dacă pare greu de crezut

 

Cât de activă este viața ta socială


La fel cum femeile adoră să se întâlnească cu bărbați care au mulți prieteni și o viață activă, la fel se întâmplă și invers. Asta nu înseamnă că trebuie să fii Miss Popularitate, dar să ai o viață cât de cât interesantă, totuși.

Bunul simț


Dacă un bărbat caută o relație pe termen lung, se va uita după o femeie care are mult bun simț și e capabilă să se ocupe de treburile ei fără să apeleze la ajutorul lui tot timpul. O fată care nu poate gândi sau acționa pentru ea însăși nu e deloc sexy în ochii unui bărbat.


Simțul umorului


Zâmbetul și râsul sunt lucruri pe care un bărbat le observă și le caută la o femeie, iar absența lor este la fel de sesizabilă. Fetele care râd mult au cei mai mulți admiratori!

Mirosul tău


Majoritatea bărbaților sunt înnebuniți după parfumul unei femei. Dacă te dai cu parfum, un bărbat va simți imediat. Dacă ai un miros distinct, va observa și acest lucru.

Cât de deschisă ești să iubești


Bărbații observă imediat ostilitatea unei femei față de ei. Pe de altă parte, dacă ești deschisă cu privire la iubire, bărbații își vor dori imediat să intre în vorbă cu tine.

 

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Radu Andreea Crina pe 17 Feb 2020, 22:34
    Ce observă un bărbat la o femeie

    Ce îi place mai mult iubitului meu la mine și ce trebuie să schimb la mine ca să fie fericit alături de mine

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod