10 frici iraționale pe care le au bărbații când vine vorba despre relații

Frica ne poate împiedica să facem multe lucruri. Iar bărbații sunt cei care au cele mai multe frici iraționale când vine vorba despre relații.
Din perspectiva lor, o relație este bună sau rea. Toată lumea este diferită însă și chiar și femeile pot experimenta aceste frici iraționale.

Ce frici iraționale au bărbații când vine vorba de relații?

1. Lipsa timpului

Bărbații se tem că nu au suficient timp pe care să-l dedice relației. Acestora nu li se pare rațional să petreacă o zi întreagă alături de parteneră atunci când ar putea să termine un proiect deja început.

2. Lipsa implicării

Din cauza faptului că sunt speriați că nu au suficient timp pentru parteneră, bărbații simt o frică și când vine vorba despre implicarea lor.
Aceștia nu știu de multe ori care sunt nevoile unei femei și ce pot face pentru a o face să se simtă specială. Așa că se tem că nu se descurcă și nu se implică suficient.

3. Desfășurarea rapidă a lucrurilor

Această temere poate încetini procesul unei relații. S-ar putea să fie împreună cu partenerele de mulți ani, însă să le fie frică să le ceară în căsătorie.

4. Schimbările

Bărbații se tem că relația i-ar putea schimba atât de tare, încât vor ajunge să nu mai iubească lucrurile pe care le iubeau înaintea relației.


5. Insuficiența timpului petrecut în dormitor

Bărbaților le este frică să nu devină plictisitoare interacțiunea din dormitor cu o parteneră pe viață, așa că s-ar putea să petreacă mai puțin timp acolo cu aceasta.

6. Partenerele prea dependente

Relațiile construiesc dependențe, dar bărbaților le este frică să nu aibă partenere prea dependente de ei. Aceștia vor face orice pentru partenerele lor pe care le iubesc, dar vor exista și scenarii care nu le plac.

7. Înșelatul

Înșelatul este cel mai rău lucru pe care o persoană care te iubește ți-l poate face.
Începi să simți că nu mai ești suficient de bun.

8. Vulnerabilitatea

Bărbații sunt protectori înnăscuți. În momentul în care investesc emoțional într-o relație, există și teama unei posibile vulnerabilități. Bărbații se tem să-și arate emoțiile și preferă să le țină în interior, considerând că acest lucru este o vulnerabilitate.

9. Pierderea prietenilor

Bărbații își iubesc familia și prietenii, iar gândul că sunt într-o relație îi poate speria încât să creadă că nu mai au suficient timp pentru cei dragi lor.


10. Dezamăgirea în dragoste

Dacă un bărbat a suferit în trecut din dragoste, este normal să se teamă acum. Bărbații sunt speriați de faptul că partenera ar putea să îi lase, să se despartă de ei. 
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod