Cuplu perfect

10 căi simple prin care poţi să ai o relaţie perfectă

Dragostea poate fi găsită atât în gesturi măreţe, cât şi în lucrurile mărunte. Descoperă 10 căi prin care un cuplu poate fi fericit!
Brightside ne arată cum putem avea o relaţie amoroasă perfectă:

1. Fă-i surprize chiar dacă eşti la distanţă

Chiar dacă lipseşti două ore sau o săptămână, poţi să îi arăţi persoanei iubite cât de dor îţi e de ea. Fie că apari la uşa ei în miez de noapte sau îi trimiţi un buchet de flori de la mii de kilometri distanţă, cu siguranţă mesajul va fi corect recepţionat!

2. Fă-ţi un obicei din a-i trimite mesaje de dragoste

Fie că este vorba de o scrisoare romantică, de un sms drăgăstos sau de un bilet lăsat pe frigider, cu siguranţă îi vei menţine vie iubirea pentru tine.


3. Arată-i iubire prin fapte

Nu e suficient să îi faci declaraţii de amor, ba uneori dacă sunt prea dese ajung să nu mai fie crezute. Persoana de lângă noi cu siguranţă apreciază mai mult gesturile şi faptele, decât vorbele. Dacă sunt amândouă, cu atât mai bine!

4. Fă-ţi timp să luaţi prânzul împreună

Chiar dacă nu se poate întâmplă mereu, nu cred că e imposibil ca măcar o dată pe săptămână să reuşiţi să luaţi prânzul împreună. Fuga de la birou pentru a vă întâlni vă va trezi amintiri frumoase!

5.
Ajutaţi-vă unul pe celălalt


Totul este mai simplu în noi, iar uneori unul ar trebui să preia din sarcinile celuilalt mai ales dacă acesta nu are timp, îi e rău sau pur şi simplu nu are chef. Aşa îi vei arăta cu adevărat că îţi pasă!

6. Arată-i prin gesturi mici dragostea ta

Chiar şi un şerveţel dăruit din inimă atunci când eşti răcită va putea avea un impact mare asupra relaţiei voastre. Astfel de gesturi vă vor reaminti amândurora de iubirea pe care v-o purtaţi reciproc.

7.
Colectaţi amintiri


Păstrează biletul primului vostru film împreună, cu siguranţă acesta va reprezenta enorm peste ani. Astfel de amintiri vă vor ţine mereu flacăra iubirii aprinsă!

8. Fiţi spontani

Dansaţi în mijlocul străzii dacă vă vine şi sărutaţi-vă cu foc chiar dacă sunteţi înconjuraţi de o mulţime de oameni. Dacă simţiţi aceste lucruri din suflet, atunci nu vă feriţi să vă exprimaţi liber!

9. Fă-i cadouri create de tine

Chiar dacă îi desenezi ceva şi ştii că nu eşti deloc talentat, cu siguranţă persoana de lângă tine te va aprecia! Nu te ruşina să îţi exprimi astfel iubirea!

10.
Sărbătoriţi-vă aniversările


Prima zi de relaţie, primul sărut, primul an de căsătorie, sunt doar câteva dintre ocaziile pe care le puteţi celebra pentru a vă intensifica iubirea. Profită de aceste momente magice!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod