[fix title][fix body]

# # Iata, in continuare, cativa pasi buni de urmat ce te vor ajuta sa uiti relatia care tocmai s-a sfarsit:

1. Nu te invinovati! Repeta-ti cat mai des (pana te convingi) ca v-ati despartit din cauza partenerului care a avut niste probleme in ce priveste comunicarea. Tu ai fost cea care a dorit sa vorbeasca despre problemele din cuplu, dar fostul tau iubit nu s-a descurcat la acest capitol... spre pierderea lui.

2. Incepe o activitate noua! E important sa nu se lege deloc de fostul prieten.
De ce sa nu fie vorba despre un lucru ce lui nu-i placea? Multe femei practica in continuare aceleasi activitati, ceea ce le mareste suferinta pierderii iubitului. Poti sa acorzi mai tarziu atentie acestor lucruri, dupa ce supararea iti va trece.

3. Accepta intalnirile! Acum e timpul sa te uiti in jur dupa o alta relatie. Bucura-te de prietenii pe care ii ai, iesi in compania unor persoane interesante. Dar nu te gandi inca la o relatie serioasa.

4. Incearca sa nu fii o companie plictisitoare! Petrece cat mai mult timp cu prietenii si familia, dar nu-i plictisi in fiecare zi cu binecunoscuta poveste a iubirii tale.
Oricat de mult te-ar iubi si ar vrea sa te vada razand, nici chiar ei nu ar suporta aceeasi poveste. Ai nevoie sa atragi prieteni, nu sa ii alungi!

5. Nu te inchide in casa! Vara e prea scurta ca sa nu profiti de ea. Du-te la mare si ai sa vezi ca pe plaja te vei trezi inconjurata de barbati care iti vor cere intalniri. Sau la munte, unde precis se vor gasi cateva persoane dornice sa te ajute sa iti cari rucsacul!

6. Lucreaza la atitudinea gen "Nu-mi pasa!". Chiar daca in sinea ta mai tanjesti dupa fostul prieten, asta te va ajuta sa iti revii.
Aminteste-ti toate obiceiurile lui enervante si fa un top al lucrurilor care te iritau cel mai tare la el. Curand, vei fi chiar tu mirata sa observi ca, intr-adevar, nu iti mai pasa!

Alunga tristetea despartirii

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod