[fix title][fix body]

# # Este o Fecioara de 26 de ani, un barbat bine si, pe deasupra, inteligent. Castigator al premiului pentru cel mai bun prezentator, acordat de Asociatia Profesionistilor de Televiziune. Nu stiu ce l-a facut mai popular pe Cosmin Cernat: "Ploaia de Stele", care i-a format imaginea unui moderator in permanenta cautare de talente, sau emisiunea de sport al carei prezentator este.

Ai trecut destul de mult timp sub tacere viata ta personala. Cine este prietena ta?
De opt luni am o relatie cu Monica Iagar, dubla campioana europeana la saritura in inaltime. Ne-am cunoscut la o emisiune pe teme sportive, produsa de TVR1.

Te consideri un barbat fatal?
Desi am fost numit sex-symbol si imaginea masculina a TVR1, personalitatea mea e departe de asa ceva. Eu am urmarit ca oamenii sa inteleaga ca sunt mai mult decat un barbat frumos.


Te indragostesti repede? Poate la prima vedere?
Nu ma indragostesc repede. Dar mi s-a intamplat o data sa ma indragostesc la prima vedere. Pentru patru ani si jumatate. Stii cum e de obicei: iti place femeia respectiva, dar pana sa te indragostesti, e mult...

Esti romantic?
E prea intim ca sa raspund cu "da" sau "nu". Asta e o latura de care trebuie sa profite persoana de langa mine...

Cum te "descurci" cu admiratoarele?
Am o asa-zisa admiratoare din Timisoara, foarte perseverenta. Ma suna de douazeci-treizeci de ori pe zi. I-am spus ca putem tine "legatura" prin e-mail, dar se pare ca nu intelege.

Te-ai indragostit de vreo concurenta a "Ploii de Stele"?
Nu. Dar as minti daca as spune ca nu mi-a placut cate o participanta. Insa, in viata trebuie sa stii sa delimitezi bine lucrurile.
Asa ca...

Cum ai caracteriza femeia din anul 2001?
Apreciez femeile independente. E o calitate extraordinara. "Bravo!" celor care lupta pentru cariera. Sunt multe femei de succes in Romania, dar, din pacate nu sunt foarte cunoscute. Se spune ca femeile sunt materialiste, dar daca ne uitam in jur si gasim o societate viciata si gaunoasa, intelegem mai bine de unde aceasta deformare a cerintelor. In prima faza le poti judeca, dar cand vezi atata saracie...

Ai intalnit dragostea vietii tale?
Intreaba-ma la 70 de ani. La 26, cine raspunde afirmativ isi asuma un risc enorm.

La a cata intalnire crezi ca e "bine " ca femeia sa accepte sa faca sex?
Nu exista o regula. Stii, daca o face de la prima intalnire, se mai intampla sa fie judecata. De ce a cedat atat de usor? Dar noi, ca barbati, de ce avem voie sa spunem "da"? Cand intervine motivul material la mijloc, da, e de condamnat.
Nu si cand e vorba de placere sau atractie reciproca.

Ce parere ai despre aventurile de o noapte? Esti adeptul lor?
Nu pot sa spun ca sunt adeptul aventurilor. Dar, chiar daca le negi... ele exista...

Ai flirtat vreodata cu prietena iubitei tale sau a celui mai bun prieten?
Nu. E un principiu la care tin foarte mult, o regula a existentei mele. Prietenia e cel mai frumos lucru, alaturi de dragostea parintilor.

Ai fost vreodata parasit?
In relatiile pe care le-am avut pana acum, nu. S-au incheiat de comun acord...

Cum trebuie sa fie o femeie pentru a te indragosti de ea?
Nu am un anumit sablon. Existe blonde superbe, brunete minunate, roscate nemaipomenite. Dar am cunoscut femei care nu sunt frumoase fizic. Frumusetea lor emana din interior: au stil, au clasa. Langa o femeie care arata bine si atat, le alegi fara sa mai stai pe ganduri.
Le apreciez pe cele care fac un minim de efort pentru a te intelege.

Ce nu suporti la o femeie?
Nu accept sa fiu mintit. Intr-o relatie, e nevoie de corectitudine si bun simt.

Ce inseamna pentru tine o clipa romantica?
Uneori, un buchet de flori oferit intr-un moment bine ales si cu o anumite incarcatura emotionala poate insemna mai mult decat vorbele dulci sub clar de luna.

Cercetatorii spun ca, de obicei, cuplurile fac dragoste de doua ori pe saptamana. Se aplica aceasta medie si in cuplul vostru?
Spune cercetatorilor sa ma incadreze in esantionul studiat si iti voi raspunde...

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod