Prietenul meu a avut o aventura si vreau sa ma razbun pe el. Ce sa fac?

Prietenul meu a avut o aventura, iar eu nu am banuit nimic. In cele din urma, cand am aflat, l-am parasit. Tot ce vreau acum este sa gasesc o cale pentru a ma razbuna pe...
Prietenul meu a avut o aventura, iar eu nu am banuit nimic. In cele din urma, cand am aflat, l-am parasit. Tot ce vreau acum este sa gasesc o cale pentru a ma razbuna pe el. Stiu ca nu este foarte normal, dar asta simt. Nu ma gandesc la ceva care sa-i provoace mult rau, doar ceva care sa-l faca sa-i para rau ca a facut acest lucru. Ce sa fac?

Psihologul Smaranda Grosu iti raspunde:
Este necesar in primul rand sa te clarifici daca te-a inselat cu adevarat sau nu ex-prietenul tau. Daca tu l-ai parasit luand aceasta decizie intr-un moment de furie, mai tarziu cand ea va trece, s-ar putea ca sentimentele pentru el, daca revin, sa te bulverseze. Vei persista in decizia luata de a rupe relatia? Raspunsul il ai tu.

Faptul ca l-ai parasit si nu mai esti cu el, este pentru el o pedeapsa suficienta, nu crezi? Daca nu este asa, crezi ca insemnai pentru el atat de mult cat meriti? Dar daca ne gandim bine, esti suparata pe el sau pe tine? Ca ai ajuns sa fii inselata? Cum s-a petrecut asta? Poti "invata ceva bun pentru tine" de aici? Ce are mai frumos, mai mult, mai atragator decat tine "ea, cealalta"? Daca ai dezvolta si in tine ceva ce este de admirat cu adevarat la ea, ai castiga ceva? Eu sunt convinsa ca da. Iar el, ca orice barbat, nu uita, este fascinat de tine daca ai incredere in tine si... mult farmec. Succes.
 

Comentariile 101-111 din 111

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • diana pe 30 Apr 2008, 14:13
    as vrea

    as vrea sa stiu cum pot sa fac ca cel pe kre il iubesc sa se intoarca la mine...cum sa fac ca el sa fie mort dupa mine..vreau si eu sfaturi in aceasta privinta...sa l fac sa regrete ca nu ma apreciat

    0
    1

  • diana pe 30 Apr 2008, 14:10
    ce sa fac???

    akum 2 ani am cunoscut un baiat de care m-am indragostit la nebunie...problema este ca akum el nu mai vrea sa fie nimic intre noi decat (...),dar eu il iubesc si vreau o relatie frumoasa cu el nu doar (...).ce sa fac sa l recuceresc,sa l aduc inapoi??va rog ajutati-ma.astept raspunsul dumneavoastra cat mai repede.

    1
    0

  • sava22 pe 16 Apr 2008, 20:26
    dragoste dragoste

    si pe mine ma inselat sotul dar mi-a spus ca are pe alta si ca vrea sa divorteze l-am intrebat motivu nu a siut sa spuna defapt a zis ca nu iam cusut treningu aiurea am spus bine l-am intebat cine baga divortul a zis sa-l bag eu am intrebat fata daca vrea sa ramana cu el sau vine cu mine dar am intebato fata de el lam pus pe el sai explice ca nu o sa mai fim inpreuna si am plecat cu fata la mamamea nu stiu ce sa intamplat ca dupamasa deja a venit sal iert iam spus ca nu dar deja era distrus a doua zi iam spus ce aveam de spus dar fara cearta fara scandal binenteles ca lam iertat si mia spus ca ma respecta foarte mult pentu cum am procedat si ca am fost o doamna eu nu am simtit nevoia sa ma razbun cred ca la durut mai mult tacerea mea decat alceva si nu as apela nici o data la razbunare tot de inselat cred ca aici e vb de mine nu as decadea asa de mult.

    1
    0

  • Corina pe 14 Apr 2008, 18:43
    pt timea

    Timea eu nu stiu cum de-l mai iubesti!Ti-a facut destul rau!Acum ce astepti?sa scape de fata de 19 ani sa-si gaseasca alta?oohhh nu...eu ti-as sugera sa te desparti de el si sa te trezesti ca sunt multi barbati care te-ar putea aprecia pt ceea ce esti!

    1
    0

  • anca pe 26 Mar 2008, 20:08
    sex

    am orgasm foarte rar.imi iubesc sotul tare mult dar nu am orgasm decat foarte rar.va rog spuneti-mi de ce?va multumesc.

    0
    1

  • geanina pe 18 Mar 2008, 10:18
    o alta presupunere

    amalia nu te-ai gandit k e probabil k sotul tau sa fie homosexual??sper sa ma insel dar altfel eu nu-mi imaginez cum un barbat poate imparti acelasi pat cu o femeie fara sa se atinga de ea...ceva nu e normal...

    1
    0

  • myshakonda pe 16 Mar 2008, 16:05
    o presupunere

    amalia....practic este imposibil ca sotul tau sa nu simta nevoia sa faca dragoste cu tine decat o data la 7-8 luni.exista 3 posibilitati de a explica asta: masturbarea poate fi mai pretioasa pt el decat sexul, merge la alte "prietene", sau are o problema fiziologica si atunci trebuie sa consulte un dermato-venerolog pentru a urma un tratament.nu ai specificat daca inainte de casatoria tot atat de rar intretineati relatii sexuale.

    1
    0

  • stefania pe 14 Mar 2008, 16:46
    hy

    flory..dragostea cu sila nu se face..daca nu te iubeste sau macar sa se simta atras de tine nu se va intorace nicidata la tine..cu atat mai putin sa fie mort dupa tine..eu nu cred ca merita sa tanjesti dupa un barbat care nu este interesat de tine...incearca sa iesi cu altii barbati..sa te distrezi..maresteti cercul de prieteni..

    0
    1

  • amalia pe 12 Mar 2008, 23:19
    Casatorie fara sex

    Sunt casatorita de un an si ceva Sotul meu nu simte nevoia de relatii intime decat foarte rar (la 7-8 luni) si si atunci totul dureaza 2-3 min, practic nu simt nimic Eu mi-as dori sa fie mult mai mult, adica ceva normal Tin la el dar faptul ca nu se intimpla si partea asta devine din ce in ce mai dificil de suportat pt mine Credeti ca sunt sanse ca aceasta casatorie sa dureze ? Oare daca as gasi un amant as putea sa fie o solutie ?

    1
    0

  • flory pe 8 Mar 2008, 23:17
    as vrea sa stiu

    as vrea sa stiu cum pot sa fac ca cel pe kre il iubesc sa se intoarca la mine...cum sa fac ca el sa fie mort dupa mine..vreau si eu sfaturi in aceasta privinta...

    1
    0

  • timea pe 29 Feb 2008, 20:26
    il vreau pe cel iubit

    vara anului trecut am cunoscut un barbat pe care acm il iubesc enorm la inceputul relatiei ma inselat si ma lasat pt altcineva dar ne am impacat si lam iertat mam dus in germania sa lucrez sa fiu aproape de el caci el lucreaza tot timpul in germania si relatia noastra capata vechime ne intelegeam f bine pana de craciun anul acesta revelionul si la petrecut cu altcineva in timp ce eu lam asteptat din nou ma inselat cu diferite si diferite dar lam iertat pt ca l iubesc el acum a dat de o copila de 19 ani care are faima de femeie usoara si sa cam inebunit dupa ea dar eu tot continui sa l iubesc desi as vrea tare mult ca el sa se trezeasca si sa regrete ce mi a facut as vrea tare mult sa inceapa sa ma caute disperat sa si dea seama ca eu sunt ceea care ii trebuie.nu pot renunta la el ca inima mea doar pe el il vrea dar dilema este ca acum ca el a dat de aceea copila nu ma mai iubeste mai are relatia o scapare? daca ar fii o sansa as putea sa l recuceresc?

    1
    0
Pagina « 1 2 3 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod