Cine sunt Big Brothers?

Trupa Big Brothers s-a format in ianuarie 2000. Prima lor piesa, "Doar privirea ta" (muzica si textul apartinundu-le), s-a calificat in finala nationala Eurovision din februarie 2000 pe locul 7 din 126 piese, in conditiile in care toti ceilalti 14 finalisti erau mari nume ale muzicii pop & rock romanesti. Aceasta reusita i-a convins sa mearga mai departe si sa compuna si alte melodii. In perioada ce a urmat, in paralel cu semnarea unui contract de productie cu o casa de discuri, Big Brothers a lucrat la primul lor album (titlul albumului: "E Prima Oara"), lansat in iulie 2001.
Pentru acest prim album trupa a fost nominalizata la "Premiile Industrei Muzicale Romanesti 2002", in cadrul sectiunii "The Best Boy Band".

Primul extras-single de pe acest album a fost piesa "Cu Tine" (la care a colaborat si Nick de la N&D), piesa ce s-a bucurat de un mare succes in vara anului trecut, urcand in majoritatea topurilor din tara pe cele mai inalte pozitii.

Cu piesa "Together As One" (muzica: Big Brothers; text: Mircea Badiu), formatia s-a calificat printre primii, pentru a doua oara consecutiv, in finala nationala Eurovision.
Aceasta piesa a fost orchestrata de Mircea Badiu impreuna cu Bobby Stoica (de la "Voltaj"), Radu Yanceoglu & Cezar Zavate (chitara acustica). "Together As One" este prima lor piesa de pe cel de-al doilea album, pe care-l vor lansa peste doua luni. Piesa "Ne vom iubi mereu" a fost aleasa din cateva zeci de piese romanesti de catre o mare editura muzicala din Franta iar in urma contractului ce va fi semnat in curand de catre membrii formatiei si aceasta, piesa va fi interpretata de o trupa (sau solist) din Europa Occidentala.


Trupa si-a creat si un site propriu: www.bbrothers.ro, la care mai au inca de lucrat.

Articol

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod