7 semne care îți arată că se pregătește să se despartă de tine

Spre deosebire de femei, bărbații nu au curajul să spună ceea ce simt. Ei se bazează mai mult pe fapte pentru a transmite anumite mesaje, de aceea trebuie să fii tot timpul în gardă și să cunoști limbajul lor nonverbal.
Când vor să se despartă de o femeie, bărbații sunt trădați de anumite semne previzibile. Iată care sunt acestea, iar dacă te-ai convins că urmează să-ți primești papucii, îndrăznește să faci primul pas spre despărțire.

1.Nu vă mai petreceți timpul împreună
Înainte erați una și aceeași persoană, mergeați peste tot împreună și abia așteptați să vă revedeți seara? Acum situația este radical opusă, în sensul că iubitul tău are tot felul de alte preocupări mai importante decât tine? Abia dacă mai reușiți să petreceți câteva minute pe zi împreună? Dacă această îndepărtare vine din partea iubitului tău, este posibil ca el să își dorească despărțirea, dar să nu-ți spună direct.

2.Nu mai sunteți pe aceeași lungime de undă
Atunci când simți că iubitul tău îți dă răspunsuri total diferite de cele la care te aștepți, ca și cum o face dinadins pentru a te enerva, sau atunci când simți că nu mai sunteți pe aceeași lungime de undă, ar fi bine să porți o discuție sinceră cu el, pentru a afla dacă nu cumva se gândește să se despartă de tine.

Același lucru este valabil și în cazul în care certurile sunt la ordinea zilei și devine imposibil să mai restabiliți armonia din cuplu.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod