Dosar Eva. Destinul tragic al fetei frumoase care a plătit cu viaţa pentru dragostea ei

Pistorius a scăpat de acuzația de crimă cu premeditare. Pe 13 octombrie, el va afla câți ani va sta la închisoare


Pentru "Ozzy" a ieșit cât se putea de bine. Chiar dacă în următoarele săptămâni, când se va pronunța sentința, va lua pedeapsa maximă, cândva el va fi din nou un om liber. Pentru Reeva nu se mai poate face însă nimic. Ea rămâne cu moartea.

Era perfectă, iar fotografia cu noi două e ceva ce prețuiesc mai mult decât oricândsora Reevei
Pistorius e imposibil de "citit" acum.
Greu de spus dacă chiar e un dezaxat, cum l-au descris unii, sau dacă e un tip ghinionist. Lacrimile pe care le-a vărsat aproape la fiecare înfățișare în instanță nu confirmă neapărat că suferă și se căiește. Poate într-o zi vom afla adevărul. Dar fata care-l iubea nu se mai poate schimba. Singura ei greșeală a fost că a iubit un om care avea s-o ucidă.

Reeva Steenkamp s-a născut pe 19 august 1983, la Cape Town. A copilărit la Port Elizabeth, unde a fost crescută de mama ei, June, și de tatăl său, Barry, pensionar, fost antrenor de călărie.

Părinții ei își amintesc că au fost de două ori la un pas s-o piardă.
La cinci ani, din cauza unor complicații survenite după o operație de scoatere a amigdalelor, a trecut milimetric pe lângă aripile morții. La 19 ani, a pățit ceva oribil: a căzut rău de pe cal la ferma lor și și-a făcut praf spatele. S-a ales cu multiple fracturi și a trebuit să învețe să meargă din nou când a început recuperarea, o experiență care, peste ani, probabil a apropiat-o și mai mult de Pistorius, pentru că îi înțelegea foarte bine handicapul, scrie cotidianul britanic Daily Mail.


A treia oară, însă, moartea nu i-a mai dat târcoale; a înhățat-o imediat. "Reeva a avut trei tragedii în viață. Am fost acolo prima și a doua oară, dar a treia oară n-am mai fost", povestea mama ei într-un interviu publicat de revista Hello! la începutul acestui an.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Gigel pe 22 Sep 2014, 10:43
    Nu e primul

    care pune mana pe arma si targe prea iute... Altii si-au impuscat copii minori crezand ca un hot le-a intrat in casa ... Ma rog dobitoci speriati

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod