Dosar Eva. Destinul tragic al fetei frumoase care a plătit cu viaţa pentru dragostea ei

Reeva Steenkamp era o tânără inteligentă, cu un şarm irezistibil. Relaţia sa cu Oscar Pistorius s-a terminat însă într-o baie de sânge. Sportivul sud-african va fi condamnat pentru omor din culpă.

În timp ce Reeva se prăbușea la podea, răpusă de gloanțe, o felicitare de Sfântul Valentin aștepta într-un plic nedeschis, pe masă. "Trandafirii sunt roșii, violetele sunt albastre. Astăzi e cea mai bună zi pentru a-ți spune că... te iubesc". Reeva semnase cu un smiley și trei urme de ruj ale sărutului ei.

Reeva a avut trei tragedii în viață. Am fost acolo prima și a doua oară, dar a treia oară n-am mai fostmama Reevei
În zorii zilei de 14 februarie 2013, în timp ce-i târa trupul dinspre dormitor pe scări, Oscar Pistorius a trecut pe lângă masa pe care se afla plicul.
Reeva, care-l numea "Ozzy", îi desenase niște inimioare și câteva liniuțe ondulate. Dar n-a mai apucat niciodată să-l vadă cum îl deschide. A murit imediat, lovită de trei gloanțe trase cu pistolul chiar de iubitul ei în ziua care ar fi trebuit să fie cea mai romantică din an. Un sfârșit tragic pentru o fată frumoasă și inteligentă, care absolvise Dreptul și avea înainte o carieră strălucită în televiziune și în modelling.

Reeva era fericită. În săptămânile și lunile de dinainte de a muri, ea mărturisea pe Twitter că se simte împlinită pentru că e îndrăgostită și scria despre magia zilei de Sfântul Valentin.
Era mândră de iubitul ei, care, care și ea, reușise să depășească toate obstacolele în calea spre succes. Aveau de gând să se mute împreună. Dar viitorul s-a făcut țăndări în câteva clipe.

Pistorius a susținut mereu că a împușcat-o din greșeală, crezând că un hoț a intrat noaptea în casă. După un proces complicat și controversat, judecătoarea Thokozile Masipa a anunţat, în această săptămână, la Pretoria, că sportivul sud-african a fost găsit nevinovat de crimă cu premeditare, dar este vinovat de omor din culpă.

Pedeapsa maximă prevăzută de legislaţia sud-africană pentru omor din culpă este de 15 ani de închisoare. Acuzarea nu a reușit să demonstreze că Pistorius a tras intenționat pentru a-și ucide iubita, deși experții se întreabă cum a fost în stare să tragă patru gloanțe fără să vadă nimic.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Gigel pe 22 Sep 2014, 10:43
    Nu e primul

    care pune mana pe arma si targe prea iute... Altii si-au impuscat copii minori crezand ca un hot le-a intrat in casa ... Ma rog dobitoci speriati

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod