Yoga şi bere, un trend care face senzaţie şi are tot mai mulţi adepţi

O bere rece pe care să o savurezi în timp ce practici yoga este un adevărat răsfăţ şi te relaxează. Aşa s-au gândit unii instructori care au pus în aplicare acest trend!

Oamenii devin mai relaxaţi şi se bucură mai mult de cursul de yoga, au descoperit unui instructori care au adoptat deja această nou practică. Astfel că în Londra poţi să savurezi o bere rece ca gheaţa în timp ce practici yoga la unele săli, scrie Business Insider.

Această nouă abordare a claselor de yoga s-a dovedit a fi una de succes. O oră de yoga care asigură o bere şi o saltea costă 12 lire, având deja foarte mulţi adepţi care sunt încântaţi de această combinaţie.

"Această abordare nouă aduce un plus de relaxare, deoarece am observat că oamenii tind să fie foarte tensionaţi atunci când vin la clasă.

În special cei care participă pentru prima dată la o clasă de yoga. Scopul este acela de a-i ajuta să scape de stres, să fie relaxaţi şi fericiţi în timp ce practică posturile de yoga, iar dacă acest lucru presupune consumul unei beri consider că este o soluţie bună şi le dă mai mult curaj", explică instructorul de yoga Guzel Mursalimova.

Acest trend s-a răspândit şi alte ţări, fiind practicat în Berlin şi Australia.

 

22 Iunie 2017
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • eva pe 22 Iun 2017, 16:58
    Altul e trendul

    ... nu yoga si bere e trendul ci articole cretine in presa de proasta calitate. asta e trendul.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod