Visul unor nopţi de iarnă: Islanda, tărâmul fermecat

Adam şi Marta au pornit spre insulă cu gândul să stea o săptămână şi să facă nişte poze drăguţe. Dar au rămas 18 luni şi au făcut o sumedenie de fotografii uimitoare.
Într-o dimineaţă, Adam Biernat, un tânăr polonez, s-a trezit cu gândul că trebuie să strângă tot şi să pornească spre necunoscut. Aşa a început aventura sa în Islanda, cu o idee care nu-i mai dădea pace şi care l-a făcut să lase tot în urmă. Soţia lui, Marta, a fost de acord şi au început să se pregătească de drum.

Aveau de gând să stea o săptămână, dar au ajuns să stea mai mult - nu doar două săptămâni sau o lună, ci chiar... 18 luni. Islanda li s-a dezvăluit cu mult mai multe surprize şi minunăţii decât se aşteptau.
Au călătorit de-a lungul şi de-a latul acestei insule unice, au traversat râuri de lavă, au mâncat carne de rechin, s-au luptat cu vântul turbat, au scăpat de o erupţie vulcanică şi au făcut fotografii grozave cu peisajele fabuloase ale acestei ţări.

Cei doi au postat o sumedenie de imagini superbe pe blog, biteoficeland.com, şi pe Instagram, unde aventura lor este urmărită de peste 10.000 de admiratori. Fotografiile lor sunt deopotrivă o desfătare pentru toţi cei care iubesc călătoriile şi pentru cei care nu au descoperit Islanda până acum biteoficeland.com.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod