VIDEO: "Și eu sunt varan!" - Parodia care face senzație pe internet

Actorii de la "Mondenii" au realizat cea mai amuzantă parodie despre arestarea lui Dan Voiculescu şi despre marșul susținătorilor săi, denumit "plimbarea libertăţii".

Clipul muzical care parodiază inițiativa vedetelor și a simpatizantilor Antenei 3 a devenit viral pe rețelele de socializare și pe platforma YouTube, unde a strâns peste 150.000 de vizualizări în câteva ore.

Actorii de la "Mondenii" au povestit pentru ziarul Evenimentul zilei cum a apărut ideea clipului. Ultima parodie a Mondenilor de la Prima TV, „Și eu sunt varan” a fost vizualizată de mii de oameni în doar câteva ore. "După o întâlnire Mondenii, am ajuns la concluzia că trebuie să facem ceva în legătură cu toată nebunia asta.

Ni s-a părut un subiect bun de parodie. Ne-am gândit că trebuie să facem ceva profesionist și cu un umor de calitate", a povestit actorul Alex Bogdan.


Ideea le-a aparținut lui George Dogaru și Bogdan Cotleț, regizor și, respectiv, actor la Mondenii. Lor li s-a alăturat Pavel Bârsan, care, alături de Bogdan Cotleț, a scris, într-o singură noapte, versurile parodiei. La 10 ore după protestul Antenelor parodia "Și eu sunt Varan" era filmată. "Bogdan a semnat versurile, împreună cu Pavel Bârsan.

Au stat o noapte și le-au scris. A doua zi, am înregistrat 10 ore, timp în care ne-am și filmat și asta a fost. Este un mesaj spontan, isteț”, a mai povestit Alex Bogdan.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod