VIDEO. Cel mai frumos brad de Crăciun: Are 50.000 de becuri!

Are 27 de metri înălţime şi arată ca-n poveşti. Acoperit cu o mantie de 50.000 de becuri, acesta poate fi considerat fără exagerare cel mai frumos brad de Crăciun din 2016.

Capitala Lituaniei reuşeşte să atragă din nou admiraţia întregii lumi, după ce anul trecut a împodobit cel mai frumos brad de Crăciun, potrivit cotidianului britanic The Guardian. Vilnius se mândreşte acum cu o nouă realizare excepţională de acest gen, pentru că bradul inaugurat la sfârşitul lunii noiembrie nu are rival.

Primarul oraşului, Remigijus Šimašius, spune mândru că acesta este "un decor de poveste" care îi va încuraja pe toţi locuitorii din Lituania, nu doar pe cei din Vilnius, să simtă spiritul Crăciunului.

"E timpul ca fiecare oraş să împodobească şi să aprindă luminiţele brazilor de Crăciun şi să se bucure de acest moment special din fiecare an", a declarat el.

Bradul amplasat anul acesta în centrul Vilniusului este mai mare decât cel de anul trecut. Cu o înălţime de 27 de metri, el acoperă o suprafaţă de 2.500 de metri pătraţi graţie perdelei de becuri care poate fi văzută chiar şi din afara oraşului, scrie site-ul Bored Panda.

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
10 Decembrie 2016
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Mama_Mihaela pe 5 Dec 2016, 16:24
    superb

    Superb ! Minunat !

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod