video tata si fiul

Video amuzant: Un tătic şi fiul lui cântă împreună în maşină!

Un tătic şi fiul lui fac un duet amuzant în maşină. Cei doi cântă pe melodia „Me and my shadow“, interpretată de Frank Sinatra şi Sammy Davis Jr

Matt Clayton, un tânăr din comitatul englez Kent, a avut o idee excelentă când a pornit camera video în timp ce conducea maşina în care se afla şi fiul său, Archie. Agentul de vânzări în vârstă de 36 de ani şi fiul său de şase ani au început să cânte pe melodia "Me and my shadow", interpretată de Sinatra şi Sammy Davis Jr. Cei doi au format un duet amuzant, cu un tată şi fiul său fericiţi, bucurându-se de un moment de care îşi vor aminti toată viaţa.

Imaginile îi arată pe Matt şi Archie fredonând priul vers împreună, în timp ce se aud vocile lui Sinatra şi Sammy David Jr, în versiunea din 1927 a melodiei.

Imediat cei doi formează un duet, iar puştiul care stă pe scanul de lângă tatăl său se lasă prins în joc şi cântă relaxat.

Matt, care cântă într-o trupă de jazz intitulată "Our Way", denumită după titlul celebrei piese "My Way" a lui Sinatra, îşi arată talentul vocal, dar Archie nu se lasă mai prejos. La sfârşitul clipului de trei minute, Matt îi zâmbeşte fiului său şi cei doi bat palma în stil "high-five".

Matt, care are doi copii, a postat filmuleţul pe pagina sa de Facebook, iar imaginile au devenit imediat virale, fiind vizionate şi preluate de oameni din toată lumea, încântaţi de ideea lor, relatează Daily Mail.
Surprins de succesul înregistrării, Matt a scris apoi că trebuie să-i cumpere băiatului său nişte bomboane M&M care îi plac foarte mult pentru cum a cântat şi le-a mulţumit tuturor pentru aprecieri.

Matt a mărturisit că a publicat filmuleţul pentru a le arăta colegilor săi de trupă că Archie le face o concurenţă puternică, scrie publicaţia locală Kent Online.

"Noi cântăm de fiecare dată când suntem în maşină, iar Frank Sinatra este favoritul lui Archie. Ştie toate versurile şi este o plăcere să cânt cu el. Mereu facem asta, dar de data asta m-am gândit să ne filmăm şi să postez imaginile online, ca să le arăt colegilor de trupă că fiul meu poate fi mai bun decât Sinatra!", a declarat tatăl lui Archie, foarte mândru de el.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod