Viața în Japonia: 35 de imagini din altă lume

Viața de zi cu zi capătă nuanțe magice în Japonia, iar aceste imagini sunt cea mai bună dovadă.
Totul e altfel în Japonia, dar într-un mod suprarealist, care fascinează milioane de oameni din alte țări. Oamenii, cultura și locurile din această parte a lumii alcătuiesc un tărâm magic, în care poți vedea ceva deosebit la fiecare pas.

Fotograful nipon Shin Noguchi demonstrează, prin imaginile pe care le publică pe site-ul său și pe Instagram, că viața cotidiană din țara sa are ceva special. El surprinde întâmplările și formele care apar când oamenii cred că nimeni nu-i urmărește.
Noguchi încearcă să redea în fotografiile sale stradale momentele de încântare și de frumusețe din cotidianul japonez.

Apropierea sa de artă este discretă, poetică și enigmatică, permițându-i artistului să prezinte complexitatea culturii japoneze. "Fotografia stradală întotdeauna prezintă adevărul. Adevărul de care vorbesc nu este nevoie neapărat să-l văd, el există în societate, pe stradă, în viața oamenilor. Întotdeauna încercă să surprind această realitarte dincolo de valorile mele și de punctele mele de vedere sau de perspectiva mea", a explicat Noguchi pentru Bored Panda.

Imaginile fotografului nipon arată de ce cultura japoneză continuă să influențeze lumea modernă și să atragă un interes global.
Fragmentele din viața de zi cu zi oferite de Shin Noguchi au "acel ceva" pe care doar Japonia îl are.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod